822500_630
پنکیکی که در ادامه روش تهیه آن را توضیح میدهیم می تواند یک صبحانه لذیذ برای فرزندانتان باشد پیشنهاد میدهیم با روش تهیه این کرپ کاکائویی آشنا شوید

کرپ اصولا کلمه‌ای فرانسوی به معنی فر خورده است و سال‌هاست که به عنوان یک صبحانه‌ی محبوب جای خود را بر سر میز صبحانه باز کرده است. این صبحانه‌ی ساده و خوشمزه شکل نازک‌تری از پنکیک است و با همه‌چیز خورده می‌شود.  با شیرینی‌ها مثل مربا و شکلات به عنوان صبحانه و با شورینی‌ها مثل پنیرها، ژامبون، تخم‌مرغ، گوشت، راتاتویی و قارچ به عنوان یک غذای اصلی.

مواد لازم:

  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     شکر 60 گرم
  •     شیر 240 میلی لیتر
  •     آرد الک شده 75 گرم
  •     پودر کاکائوی خالص 1 قاشق سوپخوری
  •     مقداری نمک
  •     کره ی بدون نمک، ذوب شده 3 قاشق سوپخوری
  •     شکر 240 گرم
  •     آب 240 میلی لیتر
  •     پنیر ماسکارپون 240 گرم
  •     شکلات نیمه شیرین 150 گرم
  •     کره ی بدون نمک 2 قاشق سوپخوری
  •     خامه ی غلیظ فرمی 120 میلی لیتر

طرز تهیه:

1-  برای تهیه کرپ، تخم مرغ ها را در کاسه ی بزرگی بریزید و به خوبی بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و 2 قاشق سوپخوری از کره ی ذوب شده را با هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

2- برای تهیه تافی، سینی فر را کمی چرب کنید. شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید. آن را روی شعله ی ملایم هم بزنید تا شکر حل شود. آن را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر ریخته و سینی را شیب دهید تا یک لایه ی نازک از تافی تشکیل شود. بگذارید 10 دقیقه سرد و خشک شود.

3-تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه ی کوچکی ریخته و با قاشق تافی ها را له کنید. سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپون بریزید. آن را برای تزئین کنار بگذارید.

4-برای تهیه سس شکلات، شکلات وکره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد ( تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شوند. در صورت تمایل آن را با برندی مزه دار کنید.

5- یک قالب کرپ یا یک ماهیتابه ی نچسب20 سانتی متری را روی حرارتِ ملایم گرم کنید. با برس کف آن را با 1 قاشق سوپخوری باقی مانده ی کره چرب کنید. 2 قاشق سوپخوری خمیر کرپ را در آن ریخته و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند. آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود. آن را برگردانید و روی دیگر را نیز 1 دقیقه بپزید. کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آنقدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود. حداقل باید 6 کرپ تهیه کرده باشید.

6-  کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید و لای هر کدام یک قطعه کاغذ پوستی یا مومی قرار دهید. کل بشقاب را با حوله ی تمیز بپوشانید. وقتی تمام کرپ ها سرد شد، یک قاشق سوپخوری ماسکارپون و مخلوط تافی را در مرکز هر کرپ بریزید. لبه ها را تا بزنید تا شبیه بالشتک شود. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید

وب‌سایت ایران کوک

ارسال شده در 7 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • استفاده از فلفل برای تولید داروی ضدسرطان
  • تصاویر دستگاه بیلی بلانکت
  • آیا شیر سویا خوب است؟
  • ارتباط با افراد برای مداوای افسردگی
  • در لاغری، همه چیز برعهده تنظیم زمان است
  • مقابله با دیابت به وسیله شیردهی
  • خطر اینستاگرام و تلگرام برای زندگی مشترک
  • اثر مطلوب آسپرين بر آسم
  • متغیر وابسته در روانشناسی
  • رفع موارد کم آبی در بدن
  • دانستنی های جالب و خواندنی در مورد شاتوت
  • ایمن‌ترین محل خواب برای نوزاد
  • تومور مغزی در کمین افراد باسواد
  • لیستی از گیاهان دارویی موثر برای تقویت مو
  • شخصیت شناسی مادرانه
  • محبوبترین ها

  • بیماری های ناشی از استرس و اضطراب
  • از بین برنده مشکلات مردان با محبت خانمها
  • اگر کودکی خلاق دارید توجه کنید
  • انتخاب شریک زندگی با این نکات روانشناسی
  • رفع خستگی و کسلی عصرانه
  • حافظه این افراد از بقیه قوی تر خواهد ماند
  • آیا واقعا انسان از تنهایی می میرد
  • به کرسی نشاندن حرف چه راهکارهایی دارد؟
  • عدم گرایش به مدیتیشن
  • پیشگیری و پیشبرد بهزیستی هیجانی کودکان
  • خانم های متین و خوش پوش اینگونه اند!
  • موفقیت و کلیدهای طلایی واقعی رسیدن به آن
  • توصیه به روان پریش ها
  • این 13 دلیل سفر را با استرس و بیماری مواجه میکند
  • افسردگی ولذت نبردن از زندگی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است