841708_830

از درمان مشکلات پوستی با کمک گرفتن از ماهی ها چه میزان اطلاع دارید پدیکور با ماهی زنده چگونه صورت می گیرد می خواهیم در مورد این روش بیشتر توضیح دهیم

شاید درباره اش چیزهایی شنیده باشید ولی احتمالا تا به حال تجربه اش نکرده اید. در پدیکور ماهی، مشتری پاهایش را در حوضچه آبی پر از ماهی های کوچکی به نام گارا روفا، که گاهی دکتر ماهی خوانده می شوند، قرار می دهد. ماهی، پوست مرده ی کف پای فرد را می خورد و جا را برای رشد پوست تازه باز می کند. این ماهی ها بومی خاورمیانه اند و سال های بسیاری ست که برای درمان بیماری های پوستی استفاده می شوند.

گرچه پدیکور ماهی از همان ابتدا که به سایر جوامع راه یافت موضوع بحث بر انگیزی بود. در برخی مناطق به علت بیماری هایی که علتشان پدیکور ماهی گزارش شده، ممنوع اعلام شده است. این مساله هیچ گاه اثبات نشد، ولی ممنوعیت ها با توجه به موارد زیر لحاظ شدند:

۱. حوضچه های مورد استفاده برای پدیکور را بعد از هر بار استفاده نمی توان به قدر کافی تمیز کرد. چرا که ماهی ها هنوز در حوضچه قرار دارند. و از آنجایی که این حوضچه ها مکررا تمیز نمی شوند باکتری، قارچ و جرم می تواند از یک مشتری به مشتری بعدی منتقل شود.

۲. ماهی ها را نمی توان در فرصت زمانی بین دو مشتری پاکیزه یا ضدعفونی کرد. از آنجایی که با توجه به هزینه ی بالا، ممکن است ماهی ها چندین باره برای مشتری های متفاوت استفاده شوند، خطر انتقال عفونت، باکتری، قارچ و جرم از طریق ماهی‌ها نیز افزایش پیدا می کند.

۳. گاهی ماهی چین چین (نوعی ماهی چینی) به اشتباه به جای گارا روفا استفاده می شود. چین چین ها دندان دارند و اغلب باعث خونریزی در طول درمان می شوند. این مساله خطر انتقال باکتری و عفونت را بیش از پیشافزایش می دهد.

۴. از آنجایی که گارا روفا در بسیاری از مناطق، بومی نیست، می تواند تهدیدی برای حیات گیاهی و حیوانی بومی باشد.

۵. پدیکور ماهی در چهارچوب قانونی و دستورالعمل های یک پدیکور جای نمی گیرد.

۶. مقرراتی وجود دارند که طبق آن ها ماهی در سالن زیبایی باید در آکواریوم نگه داشته شود.

۷. ماهی ها تنها در صورتی کار می کنند که گرسنه نگه داشته شده باشند، و این می تواند ظلم به حیوانات محسوب شود.

مجله اینترنتی تناسب اندام: