5685
خوردن سنجد تا چه حد روی سلامتی ما تاثیرات منفی میگذارد و چه ارزش غذایی دارد خاصیت های درمانی آن به چه صورت هستند انواع سنجد برای چه مشکلاتی مفید می باشند؟

مدیر سلامتکده طب سنتی ابن سینا البرز گفت: سنجد در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماری‌های دندان، لثه و زخم معده موثر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،محمد پناهی گفت: رویشگاه درخت سنجد بدلیل سازگاری آن با محیط‌های مختلف در اغلب نقاط کره زمین از جمله آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی و … است.

وی افزود: در قسمت درون سنجد 17 نوع آمینواسید و مقداری پروتئین وجود دارد که هر یک از این آمینواسیدها خواص دارویی بسیار مفیدی دارند؛ بطوری که می‌توان گفت میوه سنجد یک میوه دارویی است.

پناهی خاطرنشان کرد: سنجد دارای سه قسمت برون بر (پوست قهوه‌ای رنگ)، میان‌بر (آردی شکل) و درون بر (هسته چوبی و سفت آن) است که قسمت میان‌بر و درون بر آن دارای ارزش غذایی فراوان است و در قسمت میان‌بر دونوع قند گلوکز و فروکتوز، هفت نوع چربی اشباع شده و اشباع نشده وجود دارد.

مدیر سلامتکده طب سنتی ابن سینا البرز تصریح کرد: به گفته محققان این میوه در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماری‌های دندان، لثه، اسهال و زخم معده موثر است.

وی گفت: مصرف سنجد برای درمان و جلوگیری از عوارضی مثل زخم روده، سرفه‌های حاد گرم، سردرد و اثر رطوبت نافع است.

پناهی ادامه داد: میوه سنجد گوشت بر استخوان می‌رویاند و انسان را چاق می‌کند، پوست را تقویت کرده و کلیه ها را گرم نگه داشته و مانع از تکرر ادرار می‌شود.

وی یادآورشد: در هند از روغن هسته آن لعوق یا شربت غلیظی درست می‌کنند که در التهاب غشاهای مخاطی همراه با ترشح همانند انواع زکام و نیز در موارد عفونت‌های برونش‌ها مصرف می‌شود.

وی با بیان اینکه عصاره سنجد به درمان آرتروز و التهاب مفاصل کمک می‌کند، گفت: آرتروز نوعی بیماری التهابی مفصل است و در 70 درصد افراد بالای 60 سال مشاهده می‌شود.

پناهی در پایان یادآورشد: در مطالعه‌ای 120 بیمار مبتلا به آرتروز زانو با درد متوسط تا شدید به مدت هفت هفته بررسی شده، اثر عصاره سنجد و استامینوفن در تسکین درد این بیماران مورد مقایسه قرار گرفت و نتایج نشان داد که برای کاهش و بهبود درد ناشی از آرتروزعصاره گیاه سنجد موثرتر از داروی مسکن استامینوفن عمل می‌کند.

ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • در افراد دیابتی تنگی خفیف عروق کرونر با مرگ ار تباط دارد
  • تاثیر مسواک نزدن طولانی
  • خوراکی از سیب زمینی و خامه در فر
  • معرفی سه ورزش شادی آور
  • اشتباهات مهم مبتلایان به امراض قندی
  • برخی تجربیات افراد باهوش
  • فلفل دلمه و کمک به مبتلایان به امراض قندی
  • بهبودی کامل پس از عمل جراحی
  • منظور از والایش چیست
  • زیانهای باورنکردنی ایستادن مقابل آینه
  • آشنائی با انواع تغییر رنگ پوست و علل آن‎
  • زردچوبه را بیشتر استفاده کنید
  • ویروس سرخک – علائم، سیر و درمان
  • تصاویری از نردبان انگشتان فیزیوتراپی
  • خروج مایع از سینه و این نگرانی ها
  • محبوبترین ها

  • چگونه مغزمان را جوان نگه داریم؟
  • دانستنی های مفید در زمینه کبد چرب
  • مراقبت از سلامتی کیسه صفرا
  • فشار خون و ارثی بودن آن
  • توصیه های دکتر محمدی درباره پیشگیری و درمان قاتل قلب
  • مبتلا شدن به آنفولانزا در معده
  • خطر سرطان برای سیستم مجاری ادراری
  • چگونه از حملات میگرن پیشگیری کنیم؟
  • چرا باید تست ایدز یا HIV بدهم؟
  • مراقبت از بدن در برابر سالک
  • بهبودی کامل پس از عمل جراحی
  • خاصیت تب داشتن
  • رفع غبغب با این روش ها
  • خطرات ناشی از مصرف مسکن ها
  • مقابله با کیست های کلیه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است