دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب و تکه های مرغ سالاد سیب و تکه های مرغ روش تهیه سالاد سیب و تکه های مرغ آموزش تهیه سالاد سیب و تکه های مرغ

برای تهیه این سالاد رژیمی از گوشت سفید استفاده شده است که می تواند منبع پروتئین برای افرادی که می خواهند به تناسب اندام با خوردن سالاد برسند، باشد

سالاد سیب و تکه های مرغ از جمله بهترین گزینه ها برای همه افراد به عنوان یک وعده کم کالری با قدرت سیر کنندگی بالاست.

مواد لازم:

  •  تکه های مرغ پخته شده : 350 گرم
  • ساقه های کرفس خرد شده : 3 عدد
  • پیاز خرد شده : 1 عدد
  •  سیب قرمز یا سبز خرد شده : 1 عدد
  •  گردو خرد شده : 3 عدد
  •  کاهو خرد شده : به میزان لازم
  •  تربچه خرد شده : 2 عدد

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد:

  •  ماست نیم چرب آب گرفته شده : 125 میلی لیتر
  •  آب سیب : 2 قاشق غذاخوری
  •  آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم

طرز تهیه:

1. قبل از شروع به مخلوط نمودن مواد ابتدا مواد اولیه سس را یعنی ماست آب گرفته شده, آب سیب و آب لیمو را در یک کاسه با هم مخلوط و با چنگال تا زمانی که به صورت یک دست دربیاید مخلوط نمایید.

2. سپس تکه های مرغ را به اندازه های کوچک به کمک یک چاقوی تیز خرد نمایید. آن ها را با کرفس, پیاز, سیب و گردو های خرد شده مخلوط نمایید.

3. جهت راحتی کار در مخلوط نمودن می توانید دستان خود را تمیز بشویید و با کمی روغن زیتون چرب و به صورت چرخشی سبزیجات را با هم ترکیب نمایید.

4. سپس برگ های شسته شده کاهو را به صورت قطعات درشت خرد شده در ظرف هر فرد قرار دهید و مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و در نهایت با سس و تربچه ها تزیین و طعم دار نمایید.

توصیه سرآشپز  :

1- ترکیب سیب درختی و جوجه در بسیاری از دیگر غذاها نیز استفاده می شود و ویتامین C موجود در سیب به جذب آهن و دیگر املاح موجود در مرغ و دیگر سبزیجات کمک می نماید.

2- یکی دیگر از فواید این سالاد ایجاد فرصت جهت استفاده از مرغ و سبزیجات یا میوه های مصرف نشده در طول هفته است.

3- جهت افزایش سرعت در پخت جوجه ها می توانید سینه مرغ را از قبل پخته و پس از قطعه قطعه نمودن, آن ها را در فریزر نگهداری نمایید.

4- یکی از چیزهایی که ما را ترغیب به مصرف سالاد ها می نماید سس آن هاست چون تنوع زیادی دارند و هر سس می تواند در سالاد های با مواد اولیه یکسان یک طعم متفاوت ایجاد نماید. جهت تهیه سس از خیار رنده شده, پوست لیموی رنده شده, پنیر کم چرب رنده شده و انواع سبزیجات معطر می توانید استفاده نمایید.

وب‌سایت آوای سلامتی:

5 1000
ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x