مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو روش تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو پلو اسپانیایی اروز تاپادو آموزش تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو
این پلو حاوی سبزیجات مختلف است که می تواند برای کودکان یک وعده غذایی مفید و مقوی به شمار بیاید می خواهیم شما را با روش تهیه آن آشنا کنیم

 این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

  • روغن مایع 1/4 فنجان
  •  پیاز بنفش خردشده 1 عدد
  •  سیر خردشده2 پر
  •  رب گوجه فرنگی  1قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده 450 گرم
  • هویج ریز خردشده 1/2 فنجان
  • کشمش 1/3 فنجان
  • زیتون سیاه خردشده 1/3 فنجان
  • تخم مرغ آب پز خردشده  1/3 فنجان
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • برنج سفید به مقدار لازم
  • نخودسبز و ذرت پخته به مقدار لازم

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

1. پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

2. گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم.برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

3. ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.

4. برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید.

5. مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید.برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم.

6. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم. دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

7. کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم. یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

8. کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته.می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

وب سایت آکاایران:

 

5 1000
ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 346 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی نژاد گربه سایبرین
  • تعریف کلی از مواد مغذی
  • خروسک و ورم ناحیه تارهای صوتی حنجره
  • اکستازی، داروی شیمیایی با خواص محرک و توهم زایی
  • لنزهای زیبایی یا دشمنان بینایی
  • در میانسالی مواد غذایی سالم بخورید تا در پیری از مغز مراقبت شود
  • این 5 اشتباه رایج را در رابطه با ورزش تکرار نکنید!
  • تاثیر غذاهای چرب بر بدن شما
  • محبوبترین ها

  • دریافت پروتئین با این میان وعده های خوشمزه
  • راه حلی طبیعی برای درمان بیماری زردی
  • این نکات رژیمی مخصوص وزن گیری است
  • فرزندانتان را با میوه خشک آشنا کنید
  • مرغ در مقابل بوقلمون
  • مصرف آب کتری
  • اگر این علائم در شما وجود دارد از مصرف چای پرهیز کنید!
  • چگونه تغذیه خوب می تواند از چشم مراقبت کند
  • رپورتاژ

  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما