818376_418
این پلو حاوی سبزیجات مختلف است که می تواند برای کودکان یک وعده غذایی مفید و مقوی به شمار بیاید می خواهیم شما را با روش تهیه آن آشنا کنیم

 این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

  • روغن مایع 1/4 فنجان
  •  پیاز بنفش خردشده 1 عدد
  •  سیر خردشده2 پر
  •  رب گوجه فرنگی  1قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده 450 گرم
  • هویج ریز خردشده 1/2 فنجان
  • کشمش 1/3 فنجان
  • زیتون سیاه خردشده 1/3 فنجان
  • تخم مرغ آب پز خردشده  1/3 فنجان
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • برنج سفید به مقدار لازم
  • نخودسبز و ذرت پخته به مقدار لازم

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

1. پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

2. گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم.برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

3. ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.

4. برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید.

5. مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید.برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم.

6. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم. دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

7. کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم. یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

8. کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته.می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

وب سایت آکاایران:

 

ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انواع چربی ها و تاثیرات مضر آن ها روی بدن
  • چک لیستی برای فواید بادام زمینی
  • خوراکی های بهاری مناسب برای لاغرشدن
  • با میوه های کهنه لواشک های خوشمزه درست کنید
  • پسری با پوستی شبیه مار
  • استفاده روزانه از چای گل‌گاوزبان چه عارضه هایی دارد؟
  • این واکنش مضر جنسی و عوارضش
  • پیشنهاداتی به کم خون ها
  • برای کاهش آمار طلاق چه باید کرد؟
  • خانم های خانه دار و شغل پر ارزش آن ها
  • آدرس و شماره تلفن مطب دکتر سلام
  • با اضطراب و نشانه های آن چه کنیم
  • با این پنج خوراکی خوشمزه سلامتی خود را حفظ کنید!!
  • علت کاهش ناگهانی شنوایی
  • جوانسازی پوست با فلفل های رنگی
  • محبوبترین ها

  • درمان ریفلاکس با کمک زنجبیل
  • آووکادو و این ویژگی های منحصر بفرد
  • پوست پرتقال و موز را دور نریزید
  • مصرف انار و تاثیرات مختلف آن
  • از تخمه طالبی براحتی نگذرید
  • خواص بادام کوهی یا الوک
  • مصرف میوه برای افزایش قوای چشم
  • لاغری با انواع میوه ها و خوراکی ها
  • کلم بروکلی و ایندرول-3 موجود در آن
  • درمان التهاب و کبودی پوست با آناناس
  • غذاهای هیدراته
  • آویشن یک گیاه کوهی و پر از خاصیت
  • برای رهایی از خستگی و بی حالی بهترین توصیه های غذایی را بدانید
  • آشنایی با برخی گیاهان مفید برای سلامتی
  • بروکلی را فراموش نکنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است