کباب نگینی کباب کوبیده مرغ روش طبخ کباب کوبیده مرغ روش تهیه کباب کوبیده آماده کردن کباب کوبیده Xکباب کوبیده
آیا تا بحال کباب درست کرده اید کباب نگینی چگونه تهیه می شود روش تهیه آن به چه صورت است و فوت و فن و نکات ریز آشپزی برای آماده کردن کباب به چه صورت است؟

کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله 350 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفند 350 گرم
  • سینه مرغ 4 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری

طرز تهیه کباب کوبیده:

1-پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یکدست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:

1- سینه های مرغ را از پهنا به 2 – 3 قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود ( همانند شنیتسل مرغ )، 1 قاشق باقی مانده زعفران دم شده ، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و سینه های مرغ را 30 دقیقه داخل این مواد استراحت  دهید تا مزه دار شوند.

2- پس از این مدت زمان 1/3 سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید ( میتوایند برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید ).

طرز تهیه کباب نگینی:

1- باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

2- کباب ها را روی اتش ذغال یا داخل فر آماده کنید ( برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.

وب‌سایت توتیا نیوز:

 

ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سال تحصیل آغاز شده،حالا چه کاری لازمه انجام بدیم؟
  • موارد مشکل ساز برای تشکیل زندگی جوانان
  • نزدیکی در زمان حاملگی
  • کاسته شدن از ویتامین های بدن
  • همه چیز در باره رژیم گیاهی گرفتن در بارداری
  • تاثیر آزمایش تنفس بر شناخت بیماری
  • این باورهای نادرست درباره این قسمت از بدن را دور بیاندازید
  • پیشگیری از بیماری کبد چرب با میوه های لذیذ پاییزی
  • محبوبترین ها

  • آب نارگیل نوشیدنی تابستانی
  • با جعفری تر و تازه بمانید
  • معجزه ی سیر در درمان انواع بیماری ها (قسمت اول)
  • ویژگی های نعنا
  • مقابله با سرطان پروستات با مصرف گیاهان
  • زرشک سرشار از ویتامین C
  • 7 فایده آب اسفناج
  • مشتقات به را دور نریزید!
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است