840383_517
آیا تا بحال کباب درست کرده اید کباب نگینی چگونه تهیه می شود روش تهیه آن به چه صورت است و فوت و فن و نکات ریز آشپزی برای آماده کردن کباب به چه صورت است؟

کباب نگینی یکی از انواع کباب مجلسی است که برای مهمانی های اعیانی می توانید آن را درست کنید. بهتر است برای کباب کردن از آتش بسیار تند استفاده کنید و چند ثانیه اول کباب را زود به زود بچرخانید تا مایه آن نریزد.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله 350 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفند 350 گرم
  • سینه مرغ 4 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری

طرز تهیه کباب کوبیده:

1-پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یکدست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:

1- سینه های مرغ را از پهنا به 2 – 3 قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود ( همانند شنیتسل مرغ )، 1 قاشق باقی مانده زعفران دم شده ، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و سینه های مرغ را 30 دقیقه داخل این مواد استراحت  دهید تا مزه دار شوند.

2- پس از این مدت زمان 1/3 سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید ( میتوایند برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید ).

طرز تهیه کباب نگینی:

1- باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

2- کباب ها را روی اتش ذغال یا داخل فر آماده کنید ( برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.

وب‌سایت توتیا نیوز:

 

ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اگر به دنبال راهی برای درمان بد غذایی کودک خود هستید بخوانید
  • آب خوردن پای سفره
  • تصاویر گیج سانترال اکسید نیتروژن
  • عدم کنترل بر تغذیه و ناتوانی در برابر کم شدن وزن
  • مشکلات عصبی گوناگون در بدن
  • عواقب نامطلوب سوء مصرف مواد
  • قيمت گذاري نامناسب، عامل كيفيت پايين‌تر برخي داروهاي داخلي
  • آموزش های موثر برای ورزش صورت
  • لاوادو و درمان آلزایمر
  • بهداشت زمین های ورزشی
  • در چه مواردی ماموگرافی توصیه می شود ؟
  • روشی جدید جایگزین سشوار کردن مو
  • اطلاعاتی پیرامون بیماری قلبی در خردسالان
  • کوفته ریزه با طعم نخودچی
  • دانستنی هایی در زمینه مسمومیت با سرب
  • محبوبترین ها

  • چگونه در جلسه کنکور بهترین عملکرد را داشته باشیم
  • خودسرانه برای کاهش وزن تصمیم نگیرید
  • سردی دست و پا و علل آن
  • اصول استفاده از دنیای مجازی
  • هشدارهای برای مصرف این قرص ها
  • هر شغلی چه پیامدهایی روی زندگی افراد دارد
  • سردرد و فشار خون در انواع مزاج ها
  • رازهای نهفته در سلامت برخی بانوان
  • ایجاد تغییر و تحول در سبک زندگی
  • درگیری خانم ها با سردرد میگرنی
  • اختلالات خواب و دردهای ناشی از آن
  • مراجعه به پزشک و بازگو کردن شرح حال
  • امید به زندگی در جهان روز به روز در حال افزایش است
  • آلزایمر و خجالتی بودن
  • مشکلات روحی زنان مطلقه در جامعه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است