829358_108 نوعی روش طبخ جالب برای اسپاگتی
روش تهیه اسپاگتی به چه صورت است وقتی می خواهیم آن را با مواد طبیعی و بی ضرر مصرف کنیم از چه روش طبخی باید کمک بگیریم با ما در ادامه مطلب همراه باشید

اسپاگتی روغن زیتون و سیر یک غذای ساده و دلپذیر رومی می باشد . در اصل به عنوان غذایی ارزان برای افراد فقیر پخته می شده , ولی اکنون به یکی از غذاهای پر طرفدار در رستوران ها تبدیل شده است .

مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی روغن زیتون و سیر :

  •  روغن زیتون : 125 میلی لیتر
  •  سیر له شده : 3 حبه
  •  اسپاگتی تازه : 450 گرم
  • جعفری تازه ریز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه اسپاگتی روغن زیتون و سیر :

1. یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نگه داشته و مابقی آن را در یک قابلمه متوسط داغ نمایید . سیر و مقداری نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم سرخ نمایید . مخلوط را گهگاه به هم زده تا به رنگ طلایی درآید . سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید . اجازه ندهید سیر بسوزد چرا که طعم آن تلخ می شود . ( در صورتی که سیر سوخت , تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید ) .

2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق روغن زیتونی که نگه داشته بودید داخل قابلمه ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا هر زمان که اسپاگتی نرم شود ولی زیر دندان بیاید , بپزید . اسپاگتی را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید .

3. مخلوط روغن و سیر را به اسپاگتی افزوده و هم بزنید تا تمام اسپاگتی به آن آغشته شود . فلفل و جعفری تازه خرد شده را بیافزایید و دوباره هم بزنید .

4. اسپاگتی روغن زیتون و سیر را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی

 

ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ساخت داروی نوآورانه ضد سرطان با کمک قارچ و فناوری نانو
  • تمام عوارض میل نکردن صبحانه
  • چرا در حاملگی بینی بزرگ می شود؟
  • تجویز آسپرین برای درمان درد مزمن
  • روش هایی برای رفع خواب آلودگی در چهره
  • روش هایی برای داشتن یک حافظه ی قوی
  • با این شیوه ها افزایش چربی حتمی است
  • درمان تکرر ادرار با طب سنتی
  • زایمان در فصل بهار انتخاب مادران آمریکایی
  • از بین بردن اگزما به کمک پروتئین
  • همه چیز را در مورد تکان های جنین در بدن مادر بدانیم
  • همراهی با اعضای خانواده در مسافرت کاری
  • اندازه گیری هوش در اطفال
  • تصمیمتان را از روی اصول بگیرید
  • معرفی برخی میوه های بهشتی
  • محبوبترین ها

  • خاصیت های اعجاب آور انگور
  • کاهش فشار خون و جلوگیری از سکته قلبی با این خوراکی ها
  • با چغندر به اندامی متناسب برسید!
  • طرز استفاده صحیح از سیر
  • معرفی سبزی شقاقل یا زردک ریگی
  • خاصیت های مختلف تخم کدو
  • طعم دار کردن آب با این روش ها
  • آب نارگیل نوشیدنی تابستانی
  • از مصرف کرفس غافل نشوید!
  • فلفل و مبارزه با سرطان
  • چرا باید کنگر فرنگی بخورید
  • پائیز با زالزالک
  • چگونه می توان از پوست موز استفاده کرد؟
  • تابستان با اسنک هندوانه
  • ویژگی های متمایز بامیه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است