دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
روش تهیه اسپاگتی اسپاگتی با روغن زیتون اسپاگتی آموزش طبخ اسپاگتی
روش تهیه اسپاگتی به چه صورت است وقتی می خواهیم آن را با مواد طبیعی و بی ضرر مصرف کنیم از چه روش طبخی باید کمک بگیریم با ما در ادامه مطلب همراه باشید

اسپاگتی روغن زیتون و سیر یک غذای ساده و دلپذیر رومی می باشد . در اصل به عنوان غذایی ارزان برای افراد فقیر پخته می شده , ولی اکنون به یکی از غذاهای پر طرفدار در رستوران ها تبدیل شده است .

مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی روغن زیتون و سیر :

  •  روغن زیتون : 125 میلی لیتر
  •  سیر له شده : 3 حبه
  •  اسپاگتی تازه : 450 گرم
  • جعفری تازه ریز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه اسپاگتی روغن زیتون و سیر :

1. یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را نگه داشته و مابقی آن را در یک قابلمه متوسط داغ نمایید . سیر و مقداری نمک به آن افزوده و روی حرارت ملایم سرخ نمایید . مخلوط را گهگاه به هم زده تا به رنگ طلایی درآید . سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید . اجازه ندهید سیر بسوزد چرا که طعم آن تلخ می شود . ( در صورتی که سیر سوخت , تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید ) .

2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی محتوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق روغن زیتونی که نگه داشته بودید داخل قابلمه ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا هر زمان که اسپاگتی نرم شود ولی زیر دندان بیاید , بپزید . اسپاگتی را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید .

3. مخلوط روغن و سیر را به اسپاگتی افزوده و هم بزنید تا تمام اسپاگتی به آن آغشته شود . فلفل و جعفری تازه خرد شده را بیافزایید و دوباره هم بزنید .

4. اسپاگتی روغن زیتون و سیر را داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی

 

5 1000
ارسال شده در 8 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • وزن گیری و تاثیرات مطلوب آن بر زندگی
  • بیماری قانقاریا چیست و چه علائمی دارد
  • علت بوجود آورنده سردردهای مزمن چیست؟
  • این عوامل باعث بروز چاقی می شوند
  • چطوری کلمات پر کاربرد انگلیسی را به بچه ها یاد بدهیم
  • میزان استراحت و کارهای متفرقه در کل عمر انسان
  • به دست آوردن موفقیت با زحمت کم!
  • شیوه درست کردن ماسکهای خانگی با ترکیبات عالی
  • محبوبترین ها

  • ارمغان زیبایی پوست و مو با مصرف “تخم مرغ”
  • نکاتی که باید هنگام اصلاح صورت به آن ها توجه شود
  • بر مبنای مدل صورت فرق سر باز کنید
  • عامل بروز کهیر کشف شد
  • پاکسازی را اینگونه انجام دهید
  • 8 راه زیبایی حتی وقتی از خواب بیدار می شوید
  • تخفیف درد وکس
  • اطلاعاتی جالب در زمینه سبوس برنج
  • رپورتاژ

  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • دندان تاجی از زیبایی
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x