کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

image_13950209430460

برخی دانه های میوه خاصیت های درمانی مختلفی دارند می خواهیم با برخی از مفیدترین دانه های میوه شما را آشنا کنیم با استفاده از آن ها سلامتی تان را تضمین کنید

به گفته کارشناسان تغذیه، مصرف دانه و تخم برخی میوه ها بسیار برای سلامت مفید هستند.

متخصصان توصیه می کنند که برخی از دانه ها حاوی مواد مغذی ارزشمندی هستند که بدون شک باید آنها را همراه با اسموتی های میوه استفاده کرد.

تخم هندوانه: دانه این میوه یکی از مغذی ترین ماده خوراکی برای حفظ سلامت ناخن ها، مو و درخشش پوست است. این دانه ها حاوی روی، فیبر و آهن بوده و منبع عالی اسید اولئیک و لینولیوم هستند.

دانه لیمو: می توان به راحتی یک یا دو تخم لیمو را همراه با آبمیوه یا سالاد بلعید. تخم این میوه حاوی مقداری اسید سالیسیلیک است که می تواند دارای خواص تسکین دهنده درد باشد.

دانه های پاپایا (انبه هندی): درحالیکه اکثر افراد دانه های این میوه را دور می ریزند، اما مصرف آن به شکل شگفت انگیزی برای سلامت مفید است. دانه های این میوه حاوی میزان بالای آنزیم های پروتئولیتیک نظیر پاپائین است که می تواند به رهایی از انگل ها و کرم های بدن کمک کند.

دانه های کیوی: دانه های سیاه و کوچک کیوی منبع عالی ویتامین E و اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند. مصرف کافی این مواد مغذی در رژیم غذایی برای پیشگیری از یبوست و کاهش ریسک بیماری قلبی و کلسترول بالا ضروری است.

دانه های شاه توت: دانه های این میوه غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ و اُمگا ۶ و همچنین فیبر رژیمی، کاروتنوئید و پروتئین است. چربی های پلی اشباع نشده در دانه های این میوه در جهت کاهش ریسک بیماری قلبی عمل می کنند.

دانه آووکادو: دانه های آووکادو حاوی مقدار زیاد فیبر محلول و آنتی اکسیدان ها هستند و یکی از بهترین منابع پتاسیم محسوب می شود. وجود میزان بالای آنتی اکسیدان های فنولیک در دانه های این میوه به کاهش فشار خون بالا و کلسترول بالا و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

مهر،
5 1000
ارسال شده در 9 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x