8
آیا با پول می توانیم خوشبختی را احساس کنیم چه روشهایی باید در پیش بگیریم تا بتوانیم حس شادی و نشاط را به زندگیمان برگردانیم

گروهی از محققان با بررسی 1549 زن مبتلا به سرطان سینه و مقایسه آنها با 1492 زن سالم با همان محدوده سنی دریافتند مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی و دونات و مواد غذایی شیرین به صورت حداقل یک بار در هفته خطر وقوع سرطان سینه را افزایش می‌دهد.
محققان گفته اند خوردن غذاهای سرخ شده و پیراشکی حداقل یک بار در هفته و یا بیشتر بین 30 تا 37 درصد می‌تواند گروه مصرف کننده را نسبت به کسانی که کمتر از یک بار در ماه از این غذاها استفاده می‌کنند در معرض وقوع این بیماری قرار دهد.
مصرف قند و شکر مسیرهای عبوری سیگنالیک آنزیمی خاص به نام “12-LOX یا 12- لیپواکسیژناز” را تحت الشعاع قرار می‌دهد.گلوکز واردشده به بدن با تغییر مسیرهای متابولیک موجب گسترش سرطان به خصوص سرطان سینه در زنان می‌شود.
گفتنی است، پیراشکی حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی است که وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود و در زنان باعث ایجاد رسوب قلبی و تنگی در عروق می شود که در نهایت سکته قلبی را به دنبال دارد.
منبع: Medical Daily

ارسال شده در 9 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • آیا استرس می تواند باروری یک زن را کاهش دهد؟
  • شامپوهای طبیعی را بشناسید
  • افسردگی در فرزندان و دوران بلوغ
  • مقاومت در برابر ریزش سکه ای
  • با مصرف نوشابه های رژیمی برای لاغر شدن لحظه شماری نکنید!
  • احساس گرمای زیاد در حاملگی
  • افطار با آب سرد آری یا خیر؟
  • عوامل مهم درمحاسبه وزن ایده آل خانمها
  • فواید نوار مغزی برای تشخیص اختلال دوقطبی
  • پیشگیری از آسیب به پوست در فصل پاییز
  • گرفتگی صدا و رهایی از آن
  • ناراحتی های روحی ناشی از شغل
  • تحریک به خودکشی با خواب کم
  • عدم دریافت ویتامین ب 12 و این اختلالات در بدن
  • درمان اسهال با روش های تغذیه ای
  • محبوبترین ها

  • خواص تره فرنگی که برای بدن انسان مفید است
  • برای خوردن تخم مرغ این نکات را در نظر بگیرید
  • دلیل خستگی های روزمره را در وعده های غذایی خود جست و جو کنید
  • چگونه در مسیر تغذیه سالم قدم بگذاریم
  • با چه نوع غذاهایی دچار مسمویت می شویم؟
  • اگر با لبنیات مشکل دارید این مطلب را بخوانید!!
  • سه شیوه اشتباه درباره لاغری
  • 6 گیاهی که بالاترین مقدار پروتئین را دارند
  • حقایقی درباره میزان مصرف نمک
  • رژیم غذایی مناسب برای سرماخوردگی
  • هفت خوراکی افزاینده نیروی مغز
  • دانستنی هایی درمورد مواد سازنده نوشابه
  • تغذیه نادرست و ایجاد بلوغ زودرس
  • به تخم مرغ ها شناسنامه دار هم اطمینان نکنید
  • مصرف آهن بیماری آلزایمر راتشدید می کند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است