دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
مواد لازم برای دلمه برگ مو روش تهیه دلمه برگ مو دلمه برگ مو آموزش تهیه دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یک غذای سنتی و محلی می باشد که طرفداران زیادی دارد و در این فصل می توانید آن را تهیه کنید با روش تهیه آن آشنا شوید

 دلمه یکی از غذاهایی است که اغلب ماایرانی ها درفصل بهارمیپزیم ومن عاشق این غذاهستم امیدوارم بپزید ولذت ببرید

مواد اولیه :

  • اب یک دوم پارچ
  • سبزی معطر ریز خرد شده به میزان دلخواه
  • زیره سبز به میزان لازم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • لپه خیسانده 250 گرم
  • ماش 250گرم
  • برنج به تعداد نفرات هر نفر بک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 500گرم
  • کشمش پلویی به میزان به میزان دلخواه
  • شیره ی انگور دوقاشق غذاخوری
  • جوز هندی به میزان لازم
  • برگ مو به میزان لازم
  • سرکه یک دوم پیمانه
  • پودر گشنیز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

1.ابتدا برک موهاراشسته پنج دقیقه در اب بجوشانید تانرم بشن وبعد اب کش کنید تا اب اضافی انها خارج بشه وکناربزارید

2.لپه وماش را درتابه ای بدون روغن بود بدیدتا خامی اونهاگرفته بشه

3.پیازرابصورت نگینی خرد کنید وباکمی روغن تفت بدید وگوشت چرخ کرده رابه ان اضافه کنیدتمام ادویه هارابه مقدارلازم اضافه کنیدوماش ولپه راکه قبلابودادیدبه مخلوط گوشت اضافه کنید واب بریزیدتا ماش ولپه بپزد سبزی جات معطرراهم الان اضافه کنید

4.برنج را جدادرقابلمه ریخته وبعداز اب کشی برنج موادبالا راکه اب خودرا کشیده اند(یعنی دیکه اب ندارن وماش ولپه هاپخته شدن )به برنج اضافه کنید لازم نیست برنج را دم کنید .

5.درپایان بعدازمخلوط کردن برنج باموادگوشتی انها رابه هرشکل که دوستدارید داخل برگ موبپیچید وبزارید بپزه نیم ساعت بعداز دم انداختن دلمه اتون مخلوط سرکه وشیره راروی دلمه هاتونبریزیدتاطعم خوبی بگیرن

وب سایت سوران
5 1000
ارسال شده در 9 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درباره روانشناسی بازی کودکان چه می دانید
  • ارتباط همسران چه مهارتهایی دارد؟
  • از انجام این کار ها در رژیم غذایی خود داری کنید
  • صدای زنگ در گوش چرا و چگونه ایجاد می شود!
  • استفاده مناسب از کرم های ضد آفتاب
  • تغییر دادن مزه شیر مادر
  • قلب شما چند ساله است؟
  • درمان های طب سنتی برای عارضه دفع کراتین
  • محبوبترین ها

  • راه درمانی مناسب برای مبتلایان به حملات صرع
  • هایفو چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • چطور از ذهن مان برای تسکین دردهایمان استفاده کنیم؟
  • کاهش کیفیت اسپرم با زندگی در محیط آلوده!
  • سرطان با این علائم عادی
  • ارتباط یاد‌آوری بهتر با کنجکاو بودن
  • درمان مشکل ریزش مو با شیمی درمانی
  • اگر فشار خون بالایی دارید با نور خورشید آنرا تنظیم کنید
  • رپورتاژ

  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x