844706_451
دلمه برگ مو یک غذای سنتی و محلی می باشد که طرفداران زیادی دارد و در این فصل می توانید آن را تهیه کنید با روش تهیه آن آشنا شوید

 دلمه یکی از غذاهایی است که اغلب ماایرانی ها درفصل بهارمیپزیم ومن عاشق این غذاهستم امیدوارم بپزید ولذت ببرید

مواد اولیه :

  • اب یک دوم پارچ
  • سبزی معطر ریز خرد شده به میزان دلخواه
  • زیره سبز به میزان لازم
  • پیاز متوسط یک عدد
  • لپه خیسانده 250 گرم
  • ماش 250گرم
  • برنج به تعداد نفرات هر نفر بک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 500گرم
  • کشمش پلویی به میزان به میزان دلخواه
  • شیره ی انگور دوقاشق غذاخوری
  • جوز هندی به میزان لازم
  • برگ مو به میزان لازم
  • سرکه یک دوم پیمانه
  • پودر گشنیز به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

1.ابتدا برک موهاراشسته پنج دقیقه در اب بجوشانید تانرم بشن وبعد اب کش کنید تا اب اضافی انها خارج بشه وکناربزارید

2.لپه وماش را درتابه ای بدون روغن بود بدیدتا خامی اونهاگرفته بشه

3.پیازرابصورت نگینی خرد کنید وباکمی روغن تفت بدید وگوشت چرخ کرده رابه ان اضافه کنیدتمام ادویه هارابه مقدارلازم اضافه کنیدوماش ولپه راکه قبلابودادیدبه مخلوط گوشت اضافه کنید واب بریزیدتا ماش ولپه بپزد سبزی جات معطرراهم الان اضافه کنید

4.برنج را جدادرقابلمه ریخته وبعداز اب کشی برنج موادبالا راکه اب خودرا کشیده اند(یعنی دیکه اب ندارن وماش ولپه هاپخته شدن )به برنج اضافه کنید لازم نیست برنج را دم کنید .

5.درپایان بعدازمخلوط کردن برنج باموادگوشتی انها رابه هرشکل که دوستدارید داخل برگ موبپیچید وبزارید بپزه نیم ساعت بعداز دم انداختن دلمه اتون مخلوط سرکه وشیره راروی دلمه هاتونبریزیدتاطعم خوبی بگیرن

وب سایت سوران