834785_707

این سالاد با ماهی تهیه می شود و با طعم ماهی سالمون و سبزیجات معطر بهترین وعده غذایی رژیمی می شود

بر خلاف ماهی سالمون دودی سنتی , این ماهی در محیطی داغ دودی می شود و در نتیجه گوشت ماهی معمولا پخته شده اما طعم و مزه دودی بسیار خوبی دارد .

مواد لازم  :

  •  کره : 4 قاشق غذاخوری
  •  تخم مرغ کمی زده شده : 8 عدد
  • خامه پرچرب : 4 قاشق غذاخوری
  •  ماهی سالمون دودی پوست کنده و بدون استخوان و خرد شده : 225 گرم
  •  مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • نان گرد ( ساندویچی ) نصف شده : 4 عدد
  •  کره اضافه جهت مالیدن روی نان : مقداری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  • پیاز کوهی خرد شده جهت تزیین : مقداری
  •  برش های لیمو جهت سرو : مقداری

طرز تهیه  :

1. کره را در قابلمه بزرگی آب نمایید و وقتی شروع به کف کردن نمود , تخم مرغ ها را اضافه نمایید . بگذارید برای چند لحظه بماند تا تخم مرغ ها شروع به سفت شدن نمایند . سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند . یک دقیقه صبر نمایید , سپس دوباره این کار را تکرار نمایید .

2. قبل از پخت همه تخم مرغ ها , خامه , ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا در هم آمیخته شوند . مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند .
. در همین فاصله , هر دو طرف نان گرد را تست نمایید . اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید . دو نصفه نان تست شده , درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید .

4. وقتی تخم مرغ ها پختند , آن ها را روی نان ها تقسیم نمایید . روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید و به آن ادویه اضافه نمایید . املت ماهی سالمون دودی را گرم , همراه برش های لیمو سرو نمایید .

توصیه سرآشپز  :

اگر در پیدا نمودن این نوع ماهی سالمون دودی مشکل دارید , می توانید ماهی دودی معمولی را جایگزین آن نمایید

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 9 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اطلاعات تکمیلی درباره اسید اوریک
  • کله پاچه برای سالمندان مرگ آور است
  • نه به محصولات خوشبو کننده
  • ذهنیات افراد عاشق
  • عکس العمل جنین به لالایی خواندن مادر
  • برای زیبایی زانو طبیعی ترین ماسکها کدامند؟
  • دریافت چربی کمتر از گوشت با این روش ها
  • تارتی نارنجی رنگ
  • درمان اعصاب معده با فالوده سیب
  • مشکل شایع استخوانی در اطفال
  • اگر از مشکلات ریوی رنج می برید بخوانید
  • خوراک جگر با پیازهای کوچک
  • نقص ایمنی خردسالان و این روش های درمانی
  • آیا بالا آمدن ناخن بیماریست؟
  • این موارد را بدانید تا سالمتر باشید
  • محبوبترین ها

  • صبحانه ی سالم می تواند شما را لاغر کند
  • عوارض جانبی میوه های خشک
  • نوشیدنی های خوشمزه و کاهنده وزن
  • همه چیز امنیت غذایی در جامعه
  • ماست و یک دنیا خاصیت
  • برخی مواد غذایی را کنار هم نگذارید
  • از دادن این غذا ها به کودکان پرهیز کنید
  • ویتامین آ چیست و چه وظیفه ای در بدن دارد ؟
  • اصلاح کلیه با این دانه های مفید
  • این کمبودها سبب افزایش اشتها میشوند
  • گرسنگی احساسی‌ چه تفاوتی با گرسنگی جسمی‌ دارد؟
  • چرا نباید گوشت را به صورت کبابی بخوریم
  • پیامدهای خطرناک خوردن کاکائو
  • بهترین منابع برای جبران کمبود ویتامین ث
  • تغییر مزاج برای مقابله با بیماری قلبی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است