مصرف نمک کاهش مصرف نمک کاهش فشار خون بالا غذاهای کم نمک تغذیه و کاهش فشار خون بروز فشار خون بالا افزایش فشار خون

مصرف نمک خوراکی تان را کاهش دهید. امروزه بر همگان روشن شده که نمک در افزایش فشار خون نقش مهمی دارد. مصرف نمک می تواند فشار خونتان را بالا ببرد. کاهش مصرف نمک فشار خون بالا را کنترل می کند. ایجاد محدودیت متوسط در دریافت نمک (6 گرم نمک یا 2400 میلی گرم سدیم در روز) برای مبتلایان به فشار خون بالا توصیه می شود.
اعتقاد کلی بر این است که ناتوانی کلیه در دفع نمک علت بروز فشار خون بالا ناشی از نمک است. با بالا رفتن فشار خون، سدیم بیشتری از صافی کلیه عبور می کند و وارد ادرار می شود و بدن ناتوانی اش را در دفع نمک جبران می کند. این فشار خون افزایش یافته کمک می کند نمک بیشتری دفع شود. وزارت بهداشت و رفاه و نیز انجمن قلب آمریکا مصرف روزانه 2400 میلی گرم نمک را برای افراد بالغ توصیه می کنند. این مقدار نمک برابر است با یک قاشق چایخوری (دقیقا 2300 میلی گرم). کاهش دریافت نمک در افرادی که خطر ابتلای آنها به فشار خون بالا زیاد است می تواند در پیشگیری از ابتلای آنها به فشار خون بالا موثر باشد. در افراد مسن مبتلا به فشار خون بالا که از دارو استفاده می کنند نیز کاهش دریافت نمک می تواند کنترل فشار خون بالا را تسهیل کند. در کنار اجتناب از مصرف غذاهای پر نمک می توانید تغییرات کوچک دیگری هم در برنامه غذایی خود بدهید تا مصرف نمکتان کاهش یابد.

. به جای اینکه نمکدان را روی میز در دسترس بگذارید آن را در کابینت آشپزخانه قرار دهید. از محصولات کم نمک یا بی نمک مانند غلات یا سبزیهای آماده نمک نزده استفاده نمایید. به جای نمک در آشپزخانه از گیاهان معطر مانند: پونه، آویشن، نعناع و گلپر و ادویه مانند: دارچین، هل و زنجبیل، آبمیوه های طبیعی و سرکه سیب استفاده نمایید. حتی الامکان به هنگام پخت غذا از اضافه کردن نمک خودداری نمایید. هنگام آشپزی کمتر از آنچه در دستور آشپزی بیان شده در غذا نمک بریزید.
هنگام پخت غذا به جای نمک از ادویه جات استفاده کنید. از غذاهای مفید کم نک استفاده کنید. از چاشنیهای پر نمک مانند کچاپ و خردل کمتر استفاده نمایید. غذاها را با انواع چاشنی، ادویه، لیمو ترش تازه یا سرکه سیب خوش طعم کنید. وقتی بیرون غذا می خورید خواهش کنید غذایتان را کم نمک درست کنند. از کنسروهای غذایی کم نمک استفاده کنید و آنها را پیش از مصرف با آب بشویید.
لازم است از مصرف خوراکیهای بسیار شور مانند آجیل شور، بلال نمک زده، بیسکوییت شور، سیب زمینی سرخ کرده شور (چیپس)، گوشت و سبزیجات کنسرو و نمک زده شده خودداری کنید

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه | 226 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • پوست میوه ها را هم مورد استفاده قرار دهید!
  • شش عنصر کلیدی در ترمیم زخم
  • پوست انار خشک شده و فواید استفاده از آن
  • 6 عادت مطالعه دانش آموزان خوب
  • خلاصه ای از اخبار سلامت امروز
  • چرا کودکان به قصه گویی علاقه دارند؟
  • دهه سوم،شدیدترین زمان استرس زنان
  • چرا داروی مولتی ویتامین تجویز میکنند؟
  • محبوبترین ها

  • توصيه‌هايي در خصوص مصرف منطقي داروها
  • بهتر شدن بیمار با داروها
  • بیماریهایی که سیگار برای سالمندان می آورد
  • بي تاثير بودن مصرف قرص روي هنگام ابتلا به سرماخوردگي
  • مصرف الکل همراه با مسکن ها، داروهای آنتی هیستامین و ضد سرفه
  • در فروش داروهای آنلاین،پر فروش ترین ها داروهای جنسی هستند
  • مصرف قرص‌هاي ضدبارداري براي به تعويق انداختن قاعدگي، عوارضي ندارد
  • عصاره کبد چه نوع عصاره ای است؟
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دندان تاجی از زیبایی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما