خوراک گوشت

آموزش پختن گوشت استخوان دار را در زودپز در ادامه مطب بخوانید

گوشت استخوان دار 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
دانه فلفل 4 عدد
آب نصف استکان
نمک
طرز تهیه :

گوشتها را خوب می شوییم آب اضافی آن را گرفته و در زود پر می چینیم و  پیازها را پوست کنده و درسته لای گوشتها می ریزیم  فلفلها را  و نمک را می ریزیم و آب می ریزیم و درب زود پز را می بندیم اگر گوشتها چربی متوسطی دارند لازم نیست روغن بریزیم اگر گوشتتان چربی کم دارد  3-4 قاشق روغن مایع بریزید در حرارت متوسط  بمدت 40-45 دقیقه بپزد سپس خاموش کرده تا هوای آن خارج شود و کنترل میکنیم ببینیم گوشت پخته است اگر نپزد میگذاریم کمی دیگر بپزد بجای زود پز در قابلمه معمولی هم می توانید بپزید ولی مدت زمان پخت آن 60-70 دقیقه طول میکشد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

 

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انواع پیاده روی و تاثیرات مختلف هرکدام
  • شیوه نوین برای بلند کردن قد اندام
  • قواعد نوشیدن شیر
  • پرهیزات مهم در فصل پاییز
  • معرفی آزمایشهایی که نباید صبحانه خورده شود
  • پیشگیری از سرپیچی با سرزنش نکردن
  • دانستنی هایی جالب در رابطه با سیر
  • فعالیت روزانه سدی در برابر استرس
  • محبوبترین ها

  • خیالات واهی در زندگی واقعی
  • راهیابی به ذهن مردانه
  • ۸ ویژگی متولدین ماه نوامبر
  • بلافاصله پس از احساس افسردگی این کار را بکنید
  • به فکر رفع عیوب زندگی زناشویی تان باشید
  • 7 راه برای تمرین عشق بدون قید و شرط که می تواند زندگی تان را تغییر بدهد
  • شبکه های اجتماعی و پیامدهای استفاده از آن
  • وداع با استرس، خوش آمد گویی به آرامش
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است