نحوه گوشت پختن رسپی پختن گوشت چطوری گوشت بپزیم آموزش پخت گوشت

آموزش پختن گوشت استخوان دار را در زودپز در ادامه مطب بخوانید

گوشت استخوان دار 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
دانه فلفل 4 عدد
آب نصف استکان
نمک
طرز تهیه :

گوشتها را خوب می شوییم آب اضافی آن را گرفته و در زود پر می چینیم و  پیازها را پوست کنده و درسته لای گوشتها می ریزیم  فلفلها را  و نمک را می ریزیم و آب می ریزیم و درب زود پز را می بندیم اگر گوشتها چربی متوسطی دارند لازم نیست روغن بریزیم اگر گوشتتان چربی کم دارد  3-4 قاشق روغن مایع بریزید در حرارت متوسط  بمدت 40-45 دقیقه بپزد سپس خاموش کرده تا هوای آن خارج شود و کنترل میکنیم ببینیم گوشت پخته است اگر نپزد میگذاریم کمی دیگر بپزد بجای زود پز در قابلمه معمولی هم می توانید بپزید ولی مدت زمان پخت آن 60-70 دقیقه طول میکشد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

 

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • لذت بردن از زندگی زناشویی در این ایام
  • دلمه فلفل به سبک کشور ترکیه
  • اصغر فرهادی؛برنده اسکار بهترین فیلم خارجی گردید
  • حقایقی درباره گوشت بز
  • شیرینی آدمک مخصوص بچه ها
  • ظروف پلاستیکی و مایکروویو
  • مهار عفونت در بدن با طب سنتی
  • 8 موردی که آستانه درد شما را پایین می آورد
  • محبوبترین ها

  • اصل مهم قبل از ازدواج
  • پدر جوان تر عمر کوتاه تر
  • اگر می خواهید به مالزی سفر کنید، این مطلب را بخوانید
  • مراقب اضافه وزن در فصول سرد باشد
  • صدای بلند در محل کار چه عوارضی دارد؟
  • خطرات جبران ناپذیر تلفن همراه برای زنان و مردان
  • دلایل و درمان های بی حالی
  • نشستن بیشتر از سه ساعت ممنوع!
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است