نحوه گوشت پختن رسپی پختن گوشت چطوری گوشت بپزیم آموزش پخت گوشت

آموزش پختن گوشت استخوان دار را در زودپز در ادامه مطب بخوانید

گوشت استخوان دار 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
دانه فلفل 4 عدد
آب نصف استکان
نمک
طرز تهیه :

گوشتها را خوب می شوییم آب اضافی آن را گرفته و در زود پر می چینیم و  پیازها را پوست کنده و درسته لای گوشتها می ریزیم  فلفلها را  و نمک را می ریزیم و آب می ریزیم و درب زود پز را می بندیم اگر گوشتها چربی متوسطی دارند لازم نیست روغن بریزیم اگر گوشتتان چربی کم دارد  3-4 قاشق روغن مایع بریزید در حرارت متوسط  بمدت 40-45 دقیقه بپزد سپس خاموش کرده تا هوای آن خارج شود و کنترل میکنیم ببینیم گوشت پخته است اگر نپزد میگذاریم کمی دیگر بپزد بجای زود پز در قابلمه معمولی هم می توانید بپزید ولی مدت زمان پخت آن 60-70 دقیقه طول میکشد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

 

5 1000
ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 530 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش طول عمر با مصرف غذاهای تند
  • رهایی از یبوست در سنین پایین
  • هشدار برای علاقه به خاک در سنین پایین
  • حرکات ورزشی مخصوص سینه ها
  • روش هایی برای یاد دادن عادات غذایی به کودک
  • 2 سال پیرتر شدن مغزهمراه با ده سال ابتلا به دیابت
  • آرنولد و برنامه حرکتی سرشانه
  • محبوبترین ها

  • تغییر برنامه بدنسازی با دو تکنیک
  • ورزشهایی مختص تقویت ارتباط جنسی در ماه رمضان
  • ورزش ساده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • تاثیرات ایمنی و بهداشت در ورزش
  • تغذیه و هیدراتاسیون برای ورزش
  • چه ورزشهایی برای زانو ضرر ندارد
  • ۱۰ دلیل برای فعالیت ورزشی در سالمندان
  • تهدید زوال عقل برای افراد بالای 50 سال
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما