-گوشت آموزش خوراکی از گوشت استخوان دار در زود پز

آموزش پختن گوشت استخوان دار را در زودپز در ادامه مطب بخوانید

گوشت استخوان دار 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
دانه فلفل 4 عدد
آب نصف استکان
نمک
طرز تهیه :

گوشتها را خوب می شوییم آب اضافی آن را گرفته و در زود پر می چینیم و  پیازها را پوست کنده و درسته لای گوشتها می ریزیم  فلفلها را  و نمک را می ریزیم و آب می ریزیم و درب زود پز را می بندیم اگر گوشتها چربی متوسطی دارند لازم نیست روغن بریزیم اگر گوشتتان چربی کم دارد  3-4 قاشق روغن مایع بریزید در حرارت متوسط  بمدت 40-45 دقیقه بپزد سپس خاموش کرده تا هوای آن خارج شود و کنترل میکنیم ببینیم گوشت پخته است اگر نپزد میگذاریم کمی دیگر بپزد بجای زود پز در قابلمه معمولی هم می توانید بپزید ولی مدت زمان پخت آن 60-70 دقیقه طول میکشد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

 

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بهترین توصیه ها برای نظافت چشم
  • 6 نکته برای زندگی طولانی با بدنی قویتر
  • تصورات رایج در زمینه سخن گفتن خردسالان
  • لخته خون در پا با کسی شوخی ندارد!
  • برس زدن پوست خشک
  • مطالب مهم جنسی مخصوص آقایان
  • با این کارها سد راه فراموشی شوید
  • هشدار! در میانسالی از مصرف این مواد غذایی قافل نشوید
  • باز هم امواج مخرب موبایل
  • اهمیت رفتار مادر با کودک آزار جنسی دیده
  • 7 نکته در ارتباط با افزایش وزن طبیعی و سالم
  • نکات مهم در ارتباط با نشانه های جسمانی افسردگی
  • اطلاعاتی جامع در مورد تنظیم تخمک گذاری
  • نگاهی به دنیای گواش
  • غذایی جدید با اسفناج برای خردسالان
  • محبوبترین ها

  • آموزش کنسرو کردن نخود فرنگی
  • اسموتی دو رنگ با موز و انبه
  • تخم مرغ با اووکادو در داخل فر
  • سالاد برنج و زنجبیل
  • نوشیدنی خرما- سم زدای بدن
  • خوراک عدس و شنبلیله
  • این بار کوفته تبریزی را بدون گوشت بپزید
  • سالاد برگ کلم قمری
  • چطوری کوفته ملس بپزیم
  • طرز تهیه له معجون با نان لواش
  • کمپوت به و انار
  • هوموس بهترین انتخاب سرآشپز
  • سفره شب یلدا با دسرهای سرخ رنگ
  • مواد غذایی و برخی ظروف سرامیکی مکزیکی که میزان سرب بالایی دارند
  • آموزش تهیه شیرینی عصرانه با طعم کره
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است