خوراک گوشت

آموزش پختن گوشت استخوان دار را در زودپز در ادامه مطب بخوانید

گوشت استخوان دار 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
دانه فلفل 4 عدد
آب نصف استکان
نمک
طرز تهیه :

گوشتها را خوب می شوییم آب اضافی آن را گرفته و در زود پر می چینیم و  پیازها را پوست کنده و درسته لای گوشتها می ریزیم  فلفلها را  و نمک را می ریزیم و آب می ریزیم و درب زود پز را می بندیم اگر گوشتها چربی متوسطی دارند لازم نیست روغن بریزیم اگر گوشتتان چربی کم دارد  3-4 قاشق روغن مایع بریزید در حرارت متوسط  بمدت 40-45 دقیقه بپزد سپس خاموش کرده تا هوای آن خارج شود و کنترل میکنیم ببینیم گوشت پخته است اگر نپزد میگذاریم کمی دیگر بپزد بجای زود پز در قابلمه معمولی هم می توانید بپزید ولی مدت زمان پخت آن 60-70 دقیقه طول میکشد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد