دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

نان شیرمال مواد لازم برای نان شیرمال روش تهیه نان شیرمال آموزش طبخ نان شیرمال

نان شیرمال را با چه روش هایی می توانیم روش تهیه این نان را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم با ما در ادامه مطلب همراه باشید

نان شیرمال

مواد لازم:

آردگندم سفید: 500 گرم

مخمر خشک: 30 گرم

شیر ولرم: ¼ لیتر

کره: 30 گرم

شکر: 1 قاشق چایخوری

نمک: ½ قاشق چایخوری

1 عدد زرده ی تخم مرغ

کمی کره برای چرب کردن سینی فر

طرز تهیه:

سینی فر را با کمی کره چرب کنید.

آرد را در کاسه ای الک کرده و با دست در وسط آرد چاله ی کوچکی تعبیه کنید (کف چاله نباید به کف کاسه برسد). مخمر را در چاله بریزید. شیر ولرم را هم اضافه کرده و آهسته شیر و مخمر را هم بزنید. سپس با کمی آرد رویش را بپوشانید. روی کاسه را پوشانده و 15 دقیقه (در دمای آشپزخانه) کنار بگذارید.

30 گرم کره را آب کنید. با شکر و نمک مخلوط کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا خمیری خشک و سفت بدست آید. روی کاسه را با پارچه پوشانده و خمیر را 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

خمیر را به گلوله های 50 گرمی تقسیم کنید. هر گلوله خمیر را با وردنه روی سطحی صاف به شکل بیضی هایی به طول 15 سانتیمتر باز کنید. بیضی ها نباید عرض کم داشته باشند. یک سر بیضی را روی سطح/ تخته کار فشار داده و محکم کنید و از سرِ دیگر، بیضی را رول کنید. به همین ترتیب همه ی خمیرها را رول کنید. سپس دو سر خمیرها را کمی فشار دهید تا باریک شده و وسط خمیر ضخیم تر باشد. در آخر دو سر خمیرها را به شکل شاخ (مانند تصویر) به هم نزدیک کنید.

خمیرها را داخل سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را هم زده و با فرچه روی خمیرها بمالید و 15 دقیقه ی دیگر خمیرها را استراحت دهید.

فر را روی 230 درجه سانتیگراد داغ کنید. سینی را در طبقه ی دوم فر (از پایین) بگذارید و خمیرها را 15- 10 دقیقه (تا نان ها قهوه ای کمرنگ شوند) بپزید.

5 1000
ارسال شده در 10 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اگر این موارد را در خودتان میبینید ازدواج نکنید
  • از روی چه علائمی بفهمیم باردار هستیم؟
  • حواستان به زایمان زودرس باشد
  • عوارض خطرناک زیاده روی در مصرف پروتئین حیوانی
  • در خانمها بیماری فشار خون به چه صورت است؟
  • لاغری سالم با سوپ فلفل
  • روش تهیه قهوه شکلاتی
  • ارتباط خصوصیات فردی با فرزند چندم خانواده بودن
  • محبوبترین ها

  • شکست عشقی و توصیه های مهم
  • بهانه های معمول برای جدایی
  • مقابله با تحقیر توسط اطرافیان
  • اگر این مشکل ها را در دوران عقد دارید جدی تر فکر کنید
  • به کمک انگشت های دست خستگی را از بدنتان فراری دهید
  • استرس و نگرانی این عوارض را به دنبال دارد
  • افزایش روانپریشی در بین ساکنین تهران
  • نکاتی در مورد خود شناسی
  • رپورتاژ

  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x