755867_hc9lAuN0

نان شیرمال را با چه روش هایی می توانیم روش تهیه این نان را در ادامه مطلب برایتان آورده ایم با ما در ادامه مطلب همراه باشید

نان شیرمال

مواد لازم:

آردگندم سفید: 500 گرم

مخمر خشک: 30 گرم

شیر ولرم: ¼ لیتر

کره: 30 گرم

شکر: 1 قاشق چایخوری

نمک: ½ قاشق چایخوری

1 عدد زرده ی تخم مرغ

کمی کره برای چرب کردن سینی فر

طرز تهیه:

سینی فر را با کمی کره چرب کنید.

آرد را در کاسه ای الک کرده و با دست در وسط آرد چاله ی کوچکی تعبیه کنید (کف چاله نباید به کف کاسه برسد). مخمر را در چاله بریزید. شیر ولرم را هم اضافه کرده و آهسته شیر و مخمر را هم بزنید. سپس با کمی آرد رویش را بپوشانید. روی کاسه را پوشانده و 15 دقیقه (در دمای آشپزخانه) کنار بگذارید.

30 گرم کره را آب کنید. با شکر و نمک مخلوط کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا خمیری خشک و سفت بدست آید. روی کاسه را با پارچه پوشانده و خمیر را 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

خمیر را به گلوله های 50 گرمی تقسیم کنید. هر گلوله خمیر را با وردنه روی سطحی صاف به شکل بیضی هایی به طول 15 سانتیمتر باز کنید. بیضی ها نباید عرض کم داشته باشند. یک سر بیضی را روی سطح/ تخته کار فشار داده و محکم کنید و از سرِ دیگر، بیضی را رول کنید. به همین ترتیب همه ی خمیرها را رول کنید. سپس دو سر خمیرها را کمی فشار دهید تا باریک شده و وسط خمیر ضخیم تر باشد. در آخر دو سر خمیرها را به شکل شاخ (مانند تصویر) به هم نزدیک کنید.

خمیرها را داخل سینی فر بگذارید. زرده تخم مرغ را هم زده و با فرچه روی خمیرها بمالید و 15 دقیقه ی دیگر خمیرها را استراحت دهید.

فر را روی 230 درجه سانتیگراد داغ کنید. سینی را در طبقه ی دوم فر (از پایین) بگذارید و خمیرها را 15- 10 دقیقه (تا نان ها قهوه ای کمرنگ شوند) بپزید.

ارسال شده در 10 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بلندخوانی مطالعه را کمتر میکند؟
  • آیا هر روز آسپرین بخوریم یا نه
  • تشعشع رادیولوژِی و زن باردار
  • سلامت جسمی و ارتباط با دهان و دندان
  • آبله مرغان و این هشدارهای مهم
  • تغییر رویه زندگی با ورود فرزند جدید
  • نکاتی طلایی برای داشتن ازدواج سالم و موفق
  • عکس قفسه سینه (Chest X- Reay)
  • رابطه بروز بیماری قلبی با خصومت بدبینانه زنان
  • توصیه های درمانی طب سنتی برای عارضه های مفصلی
  • با خواص معجزه آسای این میوه آشنا شوید
  • ترک پا چیست و چه علتی باعث به وجود آمدن آن میشود
  • اطلاعات کامل درباره استفاده از لنزهای چشمی
  • صداقت ، مهم ترین عامل در درمان بیمار
  • استفاده روزانه از چای گل‌گاوزبان چه عارضه هایی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • سودمندی تیول
  • فواید و خواص دارویی گیاه انجبار
  • با عرق کاسنی تنبلی کبد را درمان کنید
  • معجزه ادویه کاری در مرگ سلول های سرطانی
  • مختصری از تاریخچه طب سنتی در چین
  • درمان سینوزیت به روش طب سنتی
  • از خواص شنبلیله چه می دانید
  • عدم آشنايي پزشكان از داروهای گیاهی باعث عدم استقبال از داروهای گیاهی شده است
  • 10 روش خانگی برای درمان حالت تهوع
  • سیاه دانه چه خاصیت درمانی دارد؟
  • دمنوش چای سرخ یا همان ترش
  • نوشیدنی برای پاک کردن روده
  • آموزش درمان خانگی عرق سوزی پا
  • با انجیر سنگ کلیه را از بین ببرید
  • معجزه گیاه گز روغن برای درمان سرطان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است