5656

کم شدن میزان بی‌کربنات در افراد سالمند به ضرر سلامتی آن ها می باشد و در صورت کاهش قابل توجه آن ،این رده سنی در معرض مرگ زودرس قرار خواهند گرفت!

بر اساس یک مطالعه جدید، افراد مسنی که سالم هستند اما بی‌کربنات پایین دارند در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.

 بی‌کربنات نقش مهمی در حفظ تعادل pH بدن بازی می‌کند. میوه‌ها و سبزیجات منبع بی‌کربنات هستند.

محققان به بررسی نزدیک به ۲۳۰۰ فرد امریکایی ۷۰ تا ۹۷ ساله پرداختند که به طور میانگین به مدت ۱۰ سال مورد پیگیری قرار گرفته بودند. در طول این مدت، آن‌هایی که سالم بودند و میزان بی‌کربنات آنها نرمال یا بالا بود، از نظر خطر مرگ تفاوتی نداشتند. اما افرادی که بی‌کربنات پایین داشتند، ۲۴ درصد بیشتر در خطر مرگ زودرس بودند.

این مطالعه در روز ۱۴ ژانویه به صورت آنلاین در ژورنال بالینی جامعه نفرولوژی امریکا منتشر شد.

مؤلف مطالعه، دکتر کالانی رافائل از دانشگاه یوتا در یک نشست خبری گفت: «ما دریافتیم که افراد مسنی که سلامت عمومی خوبی دارند در صورت کمبود بی‌کربنات، ریسک مرگ بیشتری دارند. اضافه کردن مقیاس pH به معادله نتایج را تغییر نداد. این موضوع از آن جهت مهم است که pH به صورت معمول اندازه‌گیری نمی‌شود.

یافته‌ها بیان می‌کنند که مقدار بی‌کربنات خون یک نشانگر مهم سلامت است و مطالعات آینده باید به بررسی این موضوع بپردازند که آیا افزایش بی‌کربنات می‌تواند عمر را افزایش دهد یا نه.

WebMD

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع سلامت سالمندان

پیشنهاد سردبیر

  • باقلا جایگزینی خوب برای استامینوفن
  • ايتاليايي ها واکسن آنفلوانزاي مرغي توليد مي کنند
  • قابل توجه کسانی که پوست روشن دارند
  • توانایی دیدن هزاران رنگ با این قدرت بینایی
  • از دست عفونت ادراری چگونه خلاص شویم
  • شدت یافتن کمردرد با این عوامل
  • جواب نامه بهمن کیارستمی به رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مضرات لیزر برای بینایی کودکان
  • روش های درمان خانگی لکه های پوستی
  • کدام ورزش مختص کدام بیماری است؟
  • کاهش علایم و کمک به بهبود گرفتگی صدای بچه ها
  • زیان موهای دکوپاژ شده
  • هنگامی که با همسرمان قهر هستیم چگونه باید رفتار کنیم؟
  • سفارش طب سنتی به کسانیکه مشکل کلیه دارند
  • نان لوکوم
  • محبوبترین ها

  • معرفی برخی از غذاهای کم کالری و سالم
  • تانگوی گوجه فرنگی
  • مرغ سوخاری به روش ترکیه
  • خوراک لوبیا،غذایی خوشمزه برای گیاهخواران
  • در تابه مرغ سس دار درست کنید
  • تخم مرغ با گوشت چرخ کرده -غذای رژیمی
  • نان خانگی با تزیین بلوبری
  • آبگوشت سالمون انتخابی مناسب برای تغذیه کودکان
  • رسپی کیک زبرای ترکیه به شیوه آسان
  • دسری به شکل فنجان با مواد سالم غذایی
  • له معجون پنیری
  • تزیین مرحله به مرحله کیک تولد
  • موساکای سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • چگونه برای زمستان در فریزر لوبیا سبز نگه داریم
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است