698
چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید

 سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمی‌شوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنها شکسته می‌شود  و دچار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ علت لک شدن برخی میوه‌ها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها مناسب‌تر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سرکوب آپنه تنفسی
  • جوان تر شدن پوست با مصرف برنج
  • برنجی خوشمزه با آجیل
  • راه درمانی برای عفونت های شایع زنانه
  • استفاده های مختلف پوست موز
  • داروهاي درمان چاقي براي درمان سرطان نيز موثر است
  • تکنیک های کاهش شکر در رسپی های غذا
  • اصولی خوابیدن را یاد بگیرید
  • عوارض غذاهای تیز برای جوانان
  • شگفت زده شدن پزشکان جراح از تومور رحمی این زن
  • این زن گوشتخوار را ببینید
  • برای سالمندان این سبزیجات فوق العاده عالی هستند
  • مطالبی درباره خجالتی بودن در حضور دیگران
  • چگونگی آموزش نبوغ و خلاقیت به اطفال
  • تشخیص تیروئید با استفاده از تب سنج
  • محبوبترین ها

  • علت کمر درد در بزرگسالان
  • با کمک این ترفندها سالم بمانید
  • گازهای سمی ناشی از وسایل هوشمند
  • از روی رنگ زبان بفهمید بیمار هستید یا سالم
  • مشکلاتی که در زمان استفاده از مایکروویو بوجود می آید
  • مضرترین عادات روزمره برای کلیه
  • فرش ماشینی زمین گیرتان میکند
  • مبتلا شدن به سرطان روده با این فاکتورهای پرخطر
  • نقش هورمون ها در بدن
  • داشتن قلبی جوان با این راه و روش ها
  • روش های موثر برای مهار گرما زده شدن
  • از مهمترین نشانه های سکته
  • خروپف شبانه، از علت تا درمان
  • برای فیلتر کردن خون از عفونت یک شیوه جدید ابداع شد
  • اهمیت دادن به کیفیت خواب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است