یخچال مواد غذایی درون یخچال قراردادن غذا در یخچال تغییر طعم مواد غذایی در یخچال
چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید

 سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمی‌شوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنها شکسته می‌شود  و دچار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ علت لک شدن برخی میوه‌ها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها مناسب‌تر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نحوه شکل گیری بینی افراد
  • حسادت را با این روشها از بین ببرید
  • مطالبی در مورد منحنی رشد کودک
  • بدون تجویز پزشک آنتی بیوتیک مصرف نکنید
  • چگونه می توانیم عسل طبیعی را از عسل صنعتی تشخیص دهیم
  • آسیب های خوردن هات داگ برای سلامتی
  • چرا جعفری برای بدن مفید است
  • ساز و کارهای غیر هماتولوژیکی مزایای هیپوکسی
  • محبوبترین ها

  • از درد های فانتوم چه می دانید؟
  • کمک به افزایش قد با این روش ها
  • برای زیبایی بیشتر از این عادات دوری کنید
  • ضعیفی بدن منشا ایجاد دیسک کمر
  • رشد جنینی استخوان
  • تغییرات مختلف بدن متناسب با ساعت آن
  • انحنای ستون فقرات
  • چند چیزی که گوش هایتان سعی می کنند بیان کنند
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)