دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
698
چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید

 سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمی‌شوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنها شکسته می‌شود  و دچار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ علت لک شدن برخی میوه‌ها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها مناسب‌تر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x