یخچال مواد غذایی درون یخچال قراردادن غذا در یخچال تغییر طعم مواد غذایی در یخچال
چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید

 سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمی‌شوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنها شکسته می‌شود  و دچار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ علت لک شدن برخی میوه‌ها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها مناسب‌تر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/

5 1000
ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه | 518 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مقدار و ترکیب مایعات مصرفی در هنگام ورزش
  • دروغگویی و تشخیص آن در سخنان اطفال
  • خارج کردن کیست تخمدان 5 کیلویی از شکم خانم بیمار
  • کم شنوایی با امراض قندی
  • رینیت آلرژیک/ عامل اصلی آلرژی در فرش منزلتان!
  • خوراک لذیذ کم کالری با سبزیجات زیاد
  • انواع سکته مغزی چیست؟
  • افراد مقتدر و تاثیر گذار چه خصوصیاتی دارند
  • محبوبترین ها

  • تکنیک‌های صدا: چطور عالی صحبت کنید
  • افسردگی و اختلال روانی
  • چه روشی برای درمان افسردگی نوجوانان مناسب است
  • 5 راهکار اساسی برای داشتن کودک کتابخوان
  • آیا اضطراب جدایی؛ امری طبیعیست؟
  • افزایش میل جنسی در فصل های سرد سال
  • علت مهم زندگی زوج‌ها در كنار یكدیگر پس ازبوجود آمدن طلاق عاطفی
  • زندگی بدون پدر و مادر بعد از طلاق،چیکار کنیم؟
  • رپورتاژ

  • لیفتینگ با نخ
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما