یخچال مواد غذایی درون یخچال قراردادن غذا در یخچال تغییر طعم مواد غذایی در یخچال
چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید

 سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمی‌شوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنها شکسته می‌شود  و دچار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ علت لک شدن برخی میوه‌ها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها مناسب‌تر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مهربانی با نوجوانان را تمرین کنید
  • از بین بردن درد عضلات بدن با ورزش !
  • داروی جدید سرطان ریه
  • مزایای صابون زیتون
  • مهمترین اشتباهات در زمینه کاهش وزن
  • دارويي براي درمان سندرم روده تحريك پذير تاييد شد
  • تکنیک های تغذیه ای موثر برای کم شدن وزن
  • توصیه های ساده و سودمند برای خوب خوابیدن
  • محبوبترین ها

  • درمان خوراکی برای کمبود خواب
  • ارتباط تولد با وزن کم و ضروری بودن کنترل قند خون
  • سلامتی بیشتر در گرو ورزش بیشتر
  • اهمیت دادن به لایه اوزون
  • مهمترین عوامل خواب آلوده کننده رانندگی
  • اهمیت خوابیدن در این ساعات از شب
  • توصیه هایی به مرد خانواده در مواجهه با همسر و مادرش
  • راه کار های مناسب برای ایجاد اشتیاق به ورزش کردن
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است