698
چرا پس از قراردادن مواد غذایی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر پیدا میکند علت این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد خوراکی درون یخچال پدید می آید

 سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال مناسب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد غذایی کند رشد کرده و غذاهای آماده نیز فاسد نمی‌شوند.
فریز کردن مواد غذایی راهی مناسب برای توقف رشد باکتریایی است اما تا حد کمی بافت و طعم بسیاری از غذاها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر برخی مواد غذایی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنها شکسته می‌شود  و دچار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ علت لک شدن برخی میوه‌ها و پلاسیدن برخی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است. بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت بهترین حالت را دارند و بیشتر از دمای خیلی خنک، دمای کمی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها مناسب است.
اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. بهتر است در فصل تابستان با تنظیم دمای مناسب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها مناسب‌تر از دمای یخچال است.
منبع: Prevention
انتهای پیام/

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اگر آرایش را پاک نکنیم دچار چه بیماری می شویم
  • واکسن آبله‌مرغان و ابتلا به مشکل نادر چشمی
  • چگونه و در چه سنی باید از کرم دور چشم استفاده کنیم؟
  • با 8 حرکت ورزشی در آب به تناسب اندام برسید
  • چگونه به راست و دروغ گفتن خواستگارمان پی ببریم
  • صحبت در ارتباط با بیماری آلزایمر
  • اعتماد به نفس بالا و پایین درکودکان چه نشانه هایی دارد؟
  • همه پیامدهای پیر شدن
  • علت خطرناک بودن کلاس‌های ورزشی گرم
  • ماسک برگ کاری برای بلند شدن مو
  • عدم دسترسی اقشار کم در آمد جهان به دارو نگران کننده است
  • تاثیر وراثت بر بیماری آرتروز
  • خطرات ناشی از درمان سنتی سرطان در ایران
  • علت قفل شدن انگشتان (trigger finger)
  • جنسیت نوزاد و عوارض حاملگی
  • محبوبترین ها

  • تشخیص زود هنگام صرع در بچه
  • معرفی برخی بازی های مختص خردسالان باهوش
  • تاثیرات مختلف تشویق کردن بر اطفال
  • ژنتیک عامل اصلی استرس فرزندان
  • هر آنچه باید درباره کولیک نوزادان بدانید
  • پاستیل و اسمارتیز برای کودک ممنوع!
  • فرزندانی که روی مخ هستند
  • مراقبت های لازم برای حمام کردن نوزاد
  • شب ادراری کودک از علت تا راه حل
  • صدمات ناشی از دارو خوراندن اشتباه به کودک
  • تاثیر وضعیت مالی بر عادات غذایی فرزندان
  • خلاقانه ترین هدایا برای کودکان 1 تا 5 سال
  • استفاده مادر و پدر از وسایل تفریحی در مقابل بچه
  • کشف استعداد درونی اطفال
  • آنچه درباره لنگیدن پای کودکان باید بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است