564554
با استفاده از فلفل می توانید قلبتان را در برابر انواع مشکلات و بیماری های مختلف بیمه کنید توصیه متخصصین تغذیه برای بیماران مبتلا به فشار خون استفاده از فلفل در انواع غذاهایشان است

به گفته کارشناسان تغذیه، افزودن ادویه به غذا، به خصوص گرد فلفل قرمز می تواند به تقویت سلامت قلب و دوری از بیماری های قلبی کمک کند.

شماری از مطالعات نشان می دهند فلفل قرمز می تواند ماهیچه های قلب را سالم و قوی نگه دارد. به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز هیچ تاثیر مضری بر متابولیسم یا روند هضم غذا ندارد.

در گذشته این تصور وجود داشت که مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز موجب سوزش معده یا ترش کردن می شود. اما در مطالعه جدید این نتیجه گیری حاصل شد که این ماده غذایی تند تاثیری بر پارامترهای متابولیک ندارد و در عوض موجب کاهش ضربان قلب در حال استراحت و کاهش فشار خون افرادی شد که از برنامه رژیمی ۴ هفته ای مصرف فلفل قرمز در رژیم غذایی شان پیروی کرده بودند

در این تحقیق به افراد اجازه داده شد روزی ۳۰ گرم مخلوط فلفل قرمز را همراه با رژیم غذایی عادی شان مصرف کنند. نتایج یک شبه حاصل نشد. در حقیقت تغییر قابل توجهی در وضعیت سلامت این افراد بعد از اولین هفته مصرف مشاهده نشد.

بعد از پایان دومین هفته، افرادی که از رژیم غذایی حاوی فلفل قرمز پیروی کرده بودند دارای عملکرد قلب بهتری بودند و ضربان قلب شان در حالت استراحت کاهش یافته بود.

طبق این تحقیقات مردان بیش از زنان از فواید مصرف فلفل قرمز بهره مند می شوند.

مهر

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • با ترس از عود سرطان چگونه مقابله کنیم
  • تغییر رشته بنا بر درخواست خانواده
  • فاکتورهای بی اهمیت در نامزدی
  • روش های درمانی جدید برای میگرن
  • کیک کاکائو و شیر
  • ویتامین های کمک کننده به رفع استرس
  • افزایش هوش و خلاقیت فردی
  • پنج بهانه مهم برای تغییردادن شغلتان
  • توصيه‌هاي بهزاد زیبایی درباره مصرف داروهاي سرماخوردگي و سرفه در كودكان كمتر از دو سال
  • درصد اطمینان به تست های خانگی
  • جنین و اعتیاد به مواد مخدر
  • بیماری قلبی در دوران جنینی
  • توصیه های غذایی در دوران شیردهی
  • رژیم کتوژنیک برای چه بیماری هایی توصیه شده است
  • مشکلات پس از ساعت ها خوابیدن
  • محبوبترین ها

  • تهدید های آب آلوده برای بدن
  • مشکلاتی که در زمان استفاده از مایکروویو بوجود می آید
  • راههای رفع پشه گزیدگی
  • درباره جوش نخوردن استخوانها چه می دانید
  • اختصارات رایج نسخه نویسی
  • احتمال ابتلا به چاقی در کودکان را با آزمایش خون می توان تخمین زد
  • درمورد کالری‌سوزی باورهای نادرست را بخوانید
  • لامپ های کم مصرف چه ارتباطی با سرطان دارند؟
  • داشتن قلبی جوان با این راه و روش ها
  • چرا در اثر گرما عضلات می گیرند؟
  • تاثیرات مختلف دریافت کلاژن بر بدن
  • تعیین مقدار انرژی مواد غذایی با اسکنر مخصوص
  • یبوست و درد و کوفتگی در بدن
  • چرا عملکرد چربی از کربوهیدرات ها بهتر است
  • رفتار با کودک و تاثیرات مختلف آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است