564554
با استفاده از فلفل می توانید قلبتان را در برابر انواع مشکلات و بیماری های مختلف بیمه کنید توصیه متخصصین تغذیه برای بیماران مبتلا به فشار خون استفاده از فلفل در انواع غذاهایشان است

به گفته کارشناسان تغذیه، افزودن ادویه به غذا، به خصوص گرد فلفل قرمز می تواند به تقویت سلامت قلب و دوری از بیماری های قلبی کمک کند.

شماری از مطالعات نشان می دهند فلفل قرمز می تواند ماهیچه های قلب را سالم و قوی نگه دارد. به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز هیچ تاثیر مضری بر متابولیسم یا روند هضم غذا ندارد.

در گذشته این تصور وجود داشت که مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز موجب سوزش معده یا ترش کردن می شود. اما در مطالعه جدید این نتیجه گیری حاصل شد که این ماده غذایی تند تاثیری بر پارامترهای متابولیک ندارد و در عوض موجب کاهش ضربان قلب در حال استراحت و کاهش فشار خون افرادی شد که از برنامه رژیمی ۴ هفته ای مصرف فلفل قرمز در رژیم غذایی شان پیروی کرده بودند

در این تحقیق به افراد اجازه داده شد روزی ۳۰ گرم مخلوط فلفل قرمز را همراه با رژیم غذایی عادی شان مصرف کنند. نتایج یک شبه حاصل نشد. در حقیقت تغییر قابل توجهی در وضعیت سلامت این افراد بعد از اولین هفته مصرف مشاهده نشد.

بعد از پایان دومین هفته، افرادی که از رژیم غذایی حاوی فلفل قرمز پیروی کرده بودند دارای عملکرد قلب بهتری بودند و ضربان قلب شان در حالت استراحت کاهش یافته بود.

طبق این تحقیقات مردان بیش از زنان از فواید مصرف فلفل قرمز بهره مند می شوند.

مهر

ارسال شده در 11 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • موفقيت پژوهشگران دانشگاهي در توليد نانوذرات حامل داروي ضدسرطان
  • عکس هایی از ساقه بامبو و خواص این گیاه
  • اینهمه خاصیت و فایده فقط در خرمالو؟!
  • کاهش شانس باروری با اضافه وزن
  • کالری عسل
  • تک فرزند داران مغرورترند
  • تعادل حیاتی در روانشناسی
  • از هولتر ۲۴ ساعته قلب چه می دانید؟
  • ترفندهایی برای احساس شادی بیشتر
  • برملاشدن شخصیت شما با زنگ موبایل
  • روش های کوتاه مدت ترمیم زخم
  • چطوری دچار پیری زود رس نشویم
  • چگونه براي تسكين درد بهترين داروي مسكن را انتخاب كنيم
  • شناخت کافی از همسر آینده در جلسه خواستگاری
  • با این موارد لاغر شدن بدون ورزش را تجربه کنید
  • محبوبترین ها

  • جایگاه چای در رژیم غذایی
  • اندر ویژگی های سبزی پلو و ماهی شب عید
  • حساسیت زا های مخفی در مواد خوردنی
  • اضافه وزن پس از ترک سیگار
  • شیوه ها و ورزش هایی برای بلند شدن طبیعی قد
  • در سنین مختلف چقدر اشتها داریم؟
  • نسخه غذایی برای حساسیت های پوستی
  • تفاوت برنج با رنگ های مختلف
  • چرا چربی های شکم آخر از همه جا آب می شود؟
  • نکاتی مهم در رابطه با رژیم غذایی و ارتقاء سلامت
  • هشدار هایی درمورد چاقی کودکان
  • مراقبت از ذهن در برابر پیری مغز
  • نکاتی در رابطه با ارزش غذایی کباب
  • این کارها به رژیمتان آسیب می زند
  • تاثیر استفاده از روغن در ضعف حافظه چیست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است