کاهش فشار خون بالا خواص تخم های کدو خاصیت تخم های کدو حلوایی تخم های کدو پیشگیری از سرطان پروستات و مثانه بیماری های قلبی و عروقی بیماری های عفونی روده ای و عفونت های مثانه
با خاصیت های مفید و بی نظیر کدو آشنا شوید و سعی کنید با استفاده از این نوع سبزی به کاهش وزن خود کمک کنید استفاده از کدو تاثیرات زیادی روی سلامتی تان میگذارد

 کدو خواص فوق العاده‌ای دارد. کالری اندک و مواد مغذی چشمگیر موجود در آن انگیزه‌ی زیادی برای مصرف ایجاد می‌کند. در این مطلب نگاهی گذرا به این سبزی می‌اندازیم.

کدو کم کالری است

کدو از 94 درصد آب تشکیل شده و یکی از سبزیجات کم کالری محسوب می‌شود. یک سهم غذایی (250 میلی لیتر معادل یک لیوان) کدوی خرد شده‌ی خام کمتر از 20 کالری وارد بدن می‌کند و در عین حال 28 میلی‌گرم اسیدفولیک دارد. این میزان حدود 7 در صد نیاز روزانه‌ی یک فرد بزرگسال به این ویتامین را تأمین می‌کند. ناگفته نماند که همین میزان کدو حاوی 12 میلی‌گرم ویتامین C و 250 میلی‌گرم پتاسیم دارد.

کدو حاوی بتاکاروتن

کدو حاوی میزان قابل توجهی بتاکاروتن است. البته نه به اندازه ی بتاکاروتن موجود در کدو تنبل. با این حال کدو سبز نیز منبع خوب این آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود. یادتان باشد که گرفتن پوست کدو باعث از بین رفتن این آنتی اکسیدان می‌شود.

کدو یک سبزی چندمنظوره

طعم کدو به گونه‌ای است که می‌توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. کدو با گوجه فرنگی طعم خوبی ایجاد می‌کند و برای تهیه‌ی لازانیای سبزیجات و غیره فوق‌العاده است. حتی می‌توانید آن را رنده کرده و با ماست میل کنید.

می‌شود کدو را خام خورد

کدو یکی از آن سبزیجات تر و تازه‌ای است که خام نیز مصرف می‌شود. کدوی خام برای تهیه ی سالادها بسیار مناسب است. افرادی که رژیم گرفته‌اند می‌توانند آن را حلقه حلقه کرده و به عنوان میان وعده میل کنند.

کدو هر چه کوچک‌تر بهتر

برخی از کدوها بسیار بزرگ می‌شوند. البته می‌توان از آنها نیز استفاده کرد. اما هرچه کدوها کوچکتر باشند بهتر است. چون هرچه بزرگتر بشوند طعم خود را از دست می‌دهند.

مراقب باشید کدو زود خراب می‌شود

در حین خرید دقت کنید و کدوهایی را انتخاب کنید که سفت هستند و زمانی که آنها را در دست می‌گیرید سنگین به نظر می‌آیند. یادتان باشد کدوها را تازه به تازه مصرف کنید. چون نگهداری چند روزه‌ی آنها در یخچال باعث می‌شود زود خراب شوند.

پیامبر صلی‌الله علیه و آله: عَلَیْکُمْ بِالدُّبّاءِ فَاِنَّهُ یُذَکِّی الْعَقْلَ وَ یَزیدُ فِی الدِّماغِ. کدو بخورید، چرا که عقل را تیز و (کارایی) مغز را زیاد می‌کند. بحارالانوار (ط-بیروت) ج 63، ص 229.
تبیان،

5 1000
ارسال شده در 12 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 839 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • غذاهای سرخ کردنی زمینه ساز ابتلا به سرطان روده می باشند
  • چگونه عادت به ورزش را در خود تقویت کنیم-2
  • همه چیز درمورد بیماری آنسفالیت
  • کاهش این دو ویتامین در اکثر افراد جامعه بیداد میکند
  • مراحل مختلف میکرواینجکشن
  • ویتامین د و بالا بردن میل جنسی
  • هرآنچه درباره تله پاتی باید بدانید
  • سرطان جنین با قهوه خوردن مادر!
  • محبوبترین ها

  • اوایل ازدواج و پیشگیری از حامله شدن
  • چگونه بفهمیم که آمادگی بچه ی دوم را داریم؟
  • ضعف مادر در حاملگی
  • اگر سزارین کرده اید بخوانید
  • معمول ترین متدهای زایمان در سراسر دنیا
  • عوارض جانبی تهیه عکس از جنین
  • دانستنی های لازم برای قطره آهن دادن به خردسالان
  • بهترین و مطمئن ترین وسیله ضد باردرای
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما