غذاهای شور و نمک دار چه تاثیراتی روی مرگ زودرس افراد دارند استفاده طولانی مدت از غذاهای شور چه تاثیراتی روی سلامتی ما میگذارد

رییس جامعه متخصصان داخلی، ضمن هشدار نسبت به خطر افزایش سرطان در کشور، بالارفتن نرخ سالمندی را عامل موثری در ابتلا به این بیماری عنوان کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا،دکتر ایرج خسرونیا با بیان اینکه نرخ سرطان در کشور رو به افزایش است، اظهار کرد: سرطان در ایران روز به روز افزایش پیدا می‌کند ولی نرخ آن به دلیل جوان بودن جمعیت کشور هنوز نسبت به کشورهای دیگر پایین است.

وی افزود: در حال حاضر 8.6 جمعیت ایران را افراد مسن تشکیل می‌دهند که نسبت به سایر کشورها پایین‌تر است، اما درآینده‌ای نه چندان دور اگر این رقم به 11 تا 12 برسد باید منتظر سرطان‌های بیشتری باشیم.

رییس جامعه متخصصان داخلی استفاده از روغن‌های غیرعلمی اشباع، موادشور، کنسرو، استعمال دخانیات، الکل، غذاهای پرچرب، آب نیترات‌دار و همچنین سبزی و میوه‌جاتی که از کودشیمیایی در آنها استفاده می‌شود را از عوامل بروز سرطان عنوان کرد.

وی در ادامه، با تاکید براینکه سیگار مهم‌ترین عامل ایجاد سرطان است و باعث ابتلا به سرطان ریه، مثانه و پانکراس می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از دانش آموزان از سن 15 سالگی استعمال دخانیات به خصوص قلیان را امتحان می‌کنند، حتی برخی از آنها از سن شش یا هفت سالگی از قلیان استفاده می‌کنند؛ چون خانواده آنها فکر می‌کنند که مضر نیست.

رییس جامعه متخصصان داخلی تاکید کرد: باتوجه به اینکه سن استفاده از دخانیات پایین آمده است، احتمال سرطان‌زایی هم بیشتر می‌شود. ما باید مثل سایر کشورها استفاده از روغن‌های غیرمعمولی را کاهش دهیم، به میزان زیاد کنسرو مصرف نکنیم و از مصرف ماهی دودی نیز خودداری کنیم.

خسرونیا همچنین توصیه کرد مردم از مصرف آب چاه خودداری کنند و بیشتر از آب‌های شیشه‌ای استفاده کنند.

14 اردیبهشت ماه و برگزاری بیست و هفتمین کنگره جامعه متخصصان داخلی

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره بیست و هفتمین کنگره جامعه متخصصین داخلی که 14 تا 17 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، گفت: هدف از این کنگره به منظور بالابردن سطح دانش پزشکان و همچنین ارائه آخرین تحقیقات دنیا و ایران است. ارائه 45 مقاله به صورت سخنرانی، چهار سخنرانی توسط اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور، برگزاری سه کارگاه گوارشی و ریوی در خصوص کولونوسکوپی و آندوسکوپی وهمچنین ارائه آخرین دستاوردهای پزشکی از جمله برنامه‌های این کنگره خواهد بود.

وی همچنین رویکرد امسال کنگره متخصصان داخلی را بررسی مساله اخلاق پزشکی، رابطه پزشکی قانونی و پزشکان و همچنین سرطان عنوان کرد.

سلامت نیوز: خطر غذاهای شور و نیترات‌دار

#
ارسال شده در 12 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سرطان در کپک
  • کبد سالم به کمک استفاده از این مواد غذایی
  • این نوع هوا و آثارش روی کودک
  • اثرگذاری کلم بروکلی بر انواع سرطان
  • کسالیت کلسیم موجود در غذاها و تشکیل سنگهای کلیه
  • موانع قد بلند شدن فرزندان
  • کم شنوایی و اثرات آن بر یادگیری
  • اخطار برای این ماده مضر در بستنی
  • محبوبترین ها

  • با این ماده چاق کننده بیشتر آشنا شوید
  • کاهش استفاده از کافئین ومنفعت های آن
  • آیا سیگار کشیدن وزن را کاهش میدهد؟
  • از دیابت و بیماریهای قلبی با مصرف صبحانه دوری کنید
  • همه چیز درمورد فواید و مضرات انواع شکلات
  • با غذاهای کنسروی بدنتان را بیمار خواهید کرد
  • اطفال زیر هشت سال و این آسیب ها
  • توضیحاتی جالب در مورد سبک غذایی گیاهی
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لیفتینگ با نخ
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)