800px-Eye_injury
مهمترین بیماری هایی که سلامت بینایی ما را تهدید می کنند کدامند با چه روش هایی می توانیم مانع بروز مشکلات چشمی خود شویم

جراح و متخصص چشم با اشاره به اینکه یکی از خطرناک‌ترین آسیب‌های چشمی، التهاب عصب بینایی است که متأسفانه ناگهانی به وجود می‌آید، گفت: در این بیماری فرد تار می‌بیند و رنگ‌ها را به درستی تشخیص نمی‌دهد.

علی اصغر هدایتی اظهارداشت: بسیاری از افراد دچار بیماری‌های چشمی می‌شوند که باید به آن به موقع رسیدگی شود چرا که چشم عضوی است بسیار حساس که کوچک‌ترین مشکل می‌تواند بسیار خطرناک بوده و به بینایی فرد آسیب وارد کند.

وی ادامه داد: اختلالات دردناک بینایی به دلایل مختلفی ایجاد می‌شود که باعث تاثیرگذاری در دید افراد خواهد شد و اگر این آسیب‌های کوچک جدی باشند به راحتی می‌توانند باعث زخم دائمی قرنیه شود.

جراح و متخصص چشم تصریح کرد: اگر بیمار چشمانش قرمز باشد، خارش داشته باشد و دچار چسبندگی شود یعنی فرد دچار عفونت لایه سطحی چشم شده است که اگر به موقع درمان نشود به قرنیه آسیب جدی وارد می‌شود..

هدایتی، با بیان اینکه بساری از اوقات جسم‌های خارجی در چشم‌های افراد باعث بروز مشکلاتی می‌شوند، افزود: وقتی چیزی وارد چشم می‌شود، چشم اشکی شده و بسیار هم فرد را اذیت می‌کند، در اغلب موارد مشکلی پیش نمی‌آید اما در شرایط خاصی مثل ورود مواد شیمیایی فعال و گرد و غبار گچ باعث می‌شود چشم‌های افراد زخم شود.

وی تصریح کرد: خیلی اوقات وقتی چشم به مدت طولانی در معرض آفتاب قرار می‌گیرد دچار آفتاب سوختگی قرنیه می‌شود به گونه‌ای که فرد فکر می‌کند در چشمش ریگ وجود دارد؛ در این زمان باید از کمپرس سرد و قطره‌های ضد التهاب استفاده کرد.

این جراح و متخصص چشم گفت: یکی از خطرناک‌ترین آسیب‌های چشمی، التهاب عصب بینایی است که متاسفانه ناگهانی به وجود می‌آید و بیمار تار می‌بیند و رنگ‌ها را به درستی تشخیص نمی‌دهد؛ این بیماری به دلیل تورم عصب چشم ایجاد می‌شود.

هدایتی در پایان توصیه کرد: همهٔ افراد باید بیشترین مراقبت را از چشمان خود داشته باشند چرا که ممکن است با یک عفونت ساده و استرس روزانه، بینایی چشمان خود را از دست بدهند.
ز فارس