index5251415

چه نوع مواد غذایی برای افرادی که به آلرژی غذایی دچار هستند مضر و قابل استفاده نیستند افرادی که به حساسیت خوراکی دچارند نسبت به دیگران آسیب پذیرتر هستند

فرحزاد جباری آزاد فوق تخصص‌ آلرژی گفت: شیوع حساسیت های غذایی در کودکان بیشتر مشاهده می‌شود و بین چهار تا شش درصد گزارش شده است که این رقم در بزرگسالان بین یک تا چهار درصد است.

وی با بیان اینکه 85 درصدحساسیت های غذایی در افراد به مصرف چند گروه مواد خوراکی و غذایی محدود می شود، گفت:  شیر و گوشت گاو، تخم مرغ، گندم و جو، غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو، برخی از مغزها چون بادام زمینی و گردو بخش عمده حساسیت‌های غذایی را موجب می‌شوند.

رئیس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: هر ماده غذایی می‌تواند برای فردی که زمینه ژنتیکی داشته، باعث ایجاد حساسیت و آلرژی شود و برخی افراد نیز به میوه ها و مواد خوراکی مانند خربزه، گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل آلرژی دارند.

جباری آزاد تاکید کرد: بهترین توصیه برای درمان تمام حساسیت ها شامل تنفسی، گوارشی، دارویی و غذایی اجتناب از عامل ایجاد آن است و وقتی فرد بداند که نسبت به چه ماده غذایی حساسیت دارد، باید از مصرف آن خودداری کند.

وی استفاده از داروها برای کنترل علائم و در نهایت استفاده از واکسن مربوطه را از دیگر مراحل درمان و کنترل حساسیت های غذایی عنوان کرد.

 

ارسال شده در 14 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پیشگیری از پوسیدگی دندان با نخ دندان
  • روغن گلرنگ و این فایده ها
  • نیاز انسان و طبقه بندی نیازها
  • ابتلا به اختلالات هورمونی با مصرف نکردن صبحانه
  • داروهای گیاهی موثر و مفید برای بدن
  • درمان لوزه درد شدید
  • نقص ایمنی اولیه در کودکان؛ از تشخیص تا درمان
  • عنصر “روي” باعث افزايش طول عمر مي شود
  • 5نکته برای جلوگیری از بیماری PMS
  • کوکوی کدو با رویه کنجدی
  • مصرف خودسرانه و تبلیغات نادرست دارو ها موجب عوارض جدید
  • باورهای عامیانه در مورد عصب کشی
  • اضافه وزن با مصرف مکرر داروی آنتی بیوتیک
  • مراجعه به پزشک توسط مردان
  • ارتباط سیگار کشیدن پدر با بروز آسم
  • محبوبترین ها

  • آیا روزه گرفتن برای بیماران کلیوی زیان آور است
  • گیاهی که موجب خودکشی انسان می شود
  • آشنایی با انواع پولیپ و نشانه های آن
  • نکات مهم برای انتخاب پزشک
  • پیامدهای قطره آهن برای سیستم گوارشی
  • بکن و نکن های جشن عروسی
  • چگونه می توانید از شرتراشه ,بدون درد خلاص شوید
  • امراضی که از قیافه معلوم می شود
  • اطلاعاتی پیرامون عمل تیروئیدکتومی
  • ساعت بدن و نظم آن
  • استفاده درست و اصولی از عصای زیر بغل
  • نشانه های بیمار شدن زانو
  • اختلافات مختلف در دنیای خانم ها وآقایان
  • با حجامت دوست باشید
  • درباره بزرگ شدن سینه های مردان بیشتر بدانیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است