دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

میوه بلوبری خوردن بلوبری خاصیت بلوبری بلوبری استفاده از بلوبری ‏ استامینوفن

میوه بلوبری چه خاصیت های مفیدی با خود به همراه دارد مصرف این میوه بیشتر برای چه رده سنی پیشنهاد می شود ارزش تغذیه ای آن چگونه است؟

فواید بلوبری بر کسی پوشیده نیست اما بیشتر افراد از خواص معجزه‌آسا بلوبری یخ‌زده بر سلامتی‌شان آگاهی ندارند.

بلوبری سرشار از آنتی‌اکسیدان، فیبر و مواد مغذی است اما بلوبری یخ‌زده سالم‌تر و مغذی‌تر است زیرا طی فرآیند فریز شدن آنتوسیانین موجود در آن 2 برابر می‌شود.

آنتوسیانین ماده‌ای ضد تورم و ضد سرطان است که مصرف غذاهای حاوی آن بدن را در برابر بسیاری بیماری‌ها بیمه می‌کند. بلوبری به علت سرشار بودن از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های مفید با تقویت سیستم گوارش هضم غذا را تسهیل می‌کند و از بروز نفخ، سوء هاضمه و سوزش سر دل جلوگیری می‌کند؛ به تبع خطر ابتلا به سرطان معده را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.

با افزایش سن ابتلا به بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها در بدن افزایش می‌یابد و بلوبری به علت خواص ضد پیری بهترین گزینه برای تضمین سلامتی محسوب می شود. بلوبری علمکرد شناختی مغز را تقویت کرده و از بروز بیماری آلزایمر و دمانس در زنان میانسال پیشگیری می‌کند.

فواید مصرف بلوبری فریزشده در تضمین سلامتی عمومی بدن بی‌شمار است اما مهم‌ترین خواص آن افزایش سلامت قلب و پیشگیری از حمله‌های قلبی، تنظیم فشار خون، پیشگیری از دیابت، تقویت عروق کرونل و شریان‌های بدن، کاهش خطر ابتلا به زوال عقلی و افزایش عملکرد سیستم عصبی بدن است.

منبع: Healthy Food Team

 

باشگاه خبرنگاران؛

5 1000
ارسال شده در 16 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • آنتی بیوتیک های طبیعی برای مقابله با سرما خوردگی
  • کشف بیماری ژنتیکی جدید در کودکان
  • روان شناسی از دیدگاه مسیحیت
  • پس از جدایی از همسر این سفارشات را مد نظر قرار دهید
  • چرا شوهر به همسرش خیانت میکند؟چه دلایلی دارد؟
  • کوتاه کردن موهای نوزاد چگونه باید باشد
  • خواص سبزی شاهی ( تره تيزك)
  • روش هایی برای آب کردن چربی های پهلو (بخش دوم)
  • محبوبترین ها

  • موادغذایی حاوی فیبر
  • سویا ریسک سرطان ریه را کاهش می دهد.
  • استفاده از روغن و این توصیه ها
  • فواید شیر نارگیل برای نوزاد
  • کالری بیش از اندازه ی خود را اینگونه بسوزانید
  • جانشین داروهای چاقی با رژیم غذایی
  • با این نوشیدنی معجزه آسا، سه روزه لاغر شوید
  • ممنوعیت های خوراکی پس از جراحی کاهش وزن
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x