image_13950219631048

افرادی که مبتلا به دیابت هستند بهتر است از کدام نوع چای مصرف کنند این چای ها چه تاثیراتی روی سلامتی آن ها می توانند بیماران مبتلا به امراض قندی بگذارند

 نوشیدن چای برای مقابله با بیماری دیابت واقعا ایده خوبی به نظر می‌رسد، چون چای حاوی آنتی‌اکسیدان خاصی به‌نام پلی‌فنول است که در

گیاهان یافت می‌شود.

نوشیدن چای برای مقابله با بیماری دیابت واقعا ایده خوبی به نظر می‌رسد، چون چای حاوی آنتی‌اکسیدان خاصی به‌نام پلی‌فنول است که در گیاهان یافت می‌شود. پلی‌فنول‌ها به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می‌کنند، فشار خون را کاهش می‌دهند، از لخته شدن خون جلوگیری می‌کنند و سطح کلسترول خون را پایین می‌آروند.

همه این فعالیت‌ها، خطر ابتلا به بیماری قلبی را که در میان افراد مبتلا به دیابت بالا است، کمتر می‌کنند. با این‌حال، سوال بسیاری از افراد این است که چای سبز بنوشند یا چای سیاه؟
برخی متخصصان معتقدند که همه انواع چای‌ها دارای مزیت‌های مناسبی برای بیماری دیابت هستند، اما چای سبز نسبت به انواع دیگر برتری دارد. یک دلیلش این است که وقتی چای سبز می‌نوشید، پلی‌فنول‌های خیلی بیشتری نسبت به چای سبز دریافت می‌کنید. پلی‌فنول‌های موجود در چای سبز، مانند همان پلی‌فنول‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها هستند که رنگ روشن آن‌ها را به وجود می‌آورد. بنابراین، وجود رنگ بیشتر در چای سبز، یعنی چای شما دارای پلی‌فنول بیشتری است. در مورد چای سیاه هم باید گفت که هرچقدر رنگ نارنجی آن بیشتر شود، سطح پلی‌فنول آن هم بالاتر می‌رود.

علاوه بر بحث رنگ این چای‌ها، چای سبز حاوی پلی‌فنول بیشتری است چون معمولا از برگ‌های تخمیرنشده تهیه می‌شوند و واقعا خالص هستند. این در حالی است که چای سیاه معمولا از برگ‌های تخمیرشده تهیه می‌شود که برخی مواد مغذی آن در این فرآیند از بین می‌روند. علاوه بر این‌ها، چای سیاه حاوی کافئین بیشتری نسبت به چای سبز است که مصرف بیش از حد آن اصلا خوب نیست.

 سلامتیسم،

 

ارسال شده در 20 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • نگرانی تازه مادرها برای شستن نوزاد
  • دانشمندان اروپايي از باکتري «سالمونلا» نخستين واکسن ضد سرطان پوست را توليد كردند
  • سوزش ادرار چرا رخ میدهد آیا نشانه بیماری است؟
  • تاثیر برنامه DIAMOS در کاهش افسردگی ناشی از دیابت
  • آموزش تهیه یک دسر لذیذ برای امروز
  • هر روز ۶۰۰۰ گام بردارید
  • جدی گرفتن آزمایشهای تشخیص بیماریهای قلبی
  • برای درمان فشار خون انگور بخورید
  • تصاویر دستگاه دی ان ای سینتی سایزر
  • سلامت دندان با خود مراقبتی بیشتر
  • اگر خواهان انتقاد از فرزندتان هستید این موارد را به خاطر داشته باشید
  • سبزیجات ترش مزه و کاهش وزن
  • نسخه غذایی ضد سرطان تخمدان
  • ماسک خانگی موثر برای پوست
  • خوردن جوانه ها برای جلوگیری از آلزایمر، بیماری قلبی و سرطان
  • محبوبترین ها

  • متداول ترین پرسش ها در ارتباط با روزه ماه رمضان
  • استفاده از روغن و این توصیه ها
  • لیستی از غذاهای سالم که سبب تقویت ریه می شوند
  • اهمیت دوری از سرکه برای افراد میگرنی
  • مواقع ضروری برای نوشیدن آب
  • بدترين مدل های خوردن غذا
  • پیشنهاد امروز برای شما، سوپ سلامتی
  • بهترین و بدترین موقع غذا خوردن برای لاغری ،چه هنگامی است؟
  • خورد و خوراک اطفال در ایام عید
  • روغن زیتون انتخاب خوبی برای پخت و پز نیست
  • با مصرف نوشابه های رژیمی برای لاغر شدن لحظه شماری نکنید!
  • کره بادام زمینی و کاکائو صبحانه
  • غذاهایی که حافظه شما را تضعیف و یا تقویت می کنند
  • لیست جدیدی از میان وعده های کم کالری که نمی شناختید
  • کاهش حجم معده با این روش ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است