دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
رژیم گیاهخواری درباره رژیم گیاهخواری توضیحاتی در زمینه رژیم گیاهخواری
رژیم گیاهخواری چه تاثیراتی روی طول عمر ما میگذار این نوع رژیم های غذایی چه تاثیراتی روی سلامتی ما می توانند بگذارند توضیحات مهم را در ادامه مطلب خواهیم گفت

مطالعات جدید نشان می دهد افراد گیاهخوار ۳.۶ سال بیشتر از افراد غیرگیاه خوار عمر می کنند.

مطالعات گسترده محققان کلینیک مایو ایالت آریزونا بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر نشان می دهد نرخ مرگ و میر در بین افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده می خورند، به مراتب بالاتر است.

این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیم های غذایی گیاهی و حاوی گوشت بر روی مرگ و میر توصیه می کنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف نمایند.

بروکشیلد لارنت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این داده ها بر اهمیت این باور قدیمی که رژیم غذایی پتاسیل زیادی در آسیب یا درمان دارد صحه می گذارد. این شواهد پزشکی به نقش مهم رژیم غذایی در درمان پیشگیرانه تاکید دارد.»

همچنین بررسی این محققان نشان داد عمر متوسط افرادی که بیش از ۱۷ سال گیاهخوار بودند ۳.۶ سال بیشتر از سایر افراد است.

طبق مطالعه گسترده سال ۲۰۱۴ در مورد بررسی رابطه بین مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر، محققان دریافتند مصرف گوشت های فرآوری شده موجب افزایش ریسک مرگ و میر به هر علتی می شود.

مطالعه دیگر سال ۲۰۰۳ بر روی بیش از ۵۰۰ هزار نفر نیز نشان داد که ریسک مرگ به هر علتی از ۲۵ تا حدود ۵۰ درصد با مصرف بسیار کم گوشت کاهش می یابد.

مهر

5 1000
ارسال شده در 20 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x