مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
couple-cooking-healty-food
رژیم گیاهخواری چه تاثیراتی روی طول عمر ما میگذار این نوع رژیم های غذایی چه تاثیراتی روی سلامتی ما می توانند بگذارند توضیحات مهم را در ادامه مطلب خواهیم گفت

مطالعات جدید نشان می دهد افراد گیاهخوار ۳.۶ سال بیشتر از افراد غیرگیاه خوار عمر می کنند.

مطالعات گسترده محققان کلینیک مایو ایالت آریزونا بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر نشان می دهد نرخ مرگ و میر در بین افرادی که گوشت، بخصوص گوشت قرمز یا فرآوری شده می خورند، به مراتب بالاتر است.

این محققان بعد از بررسی شش مطالعه مرتبط با ارزیابی تاثیر رژیم های غذایی گیاهی و حاوی گوشت بر روی مرگ و میر توصیه می کنند تا حد امکان باید مصرف محصولات گوشتی محدود شود و افراد بیشتر مواد خوراکی گیاهی مصرف نمایند.

بروکشیلد لارنت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این داده ها بر اهمیت این باور قدیمی که رژیم غذایی پتاسیل زیادی در آسیب یا درمان دارد صحه می گذارد. این شواهد پزشکی به نقش مهم رژیم غذایی در درمان پیشگیرانه تاکید دارد.»

همچنین بررسی این محققان نشان داد عمر متوسط افرادی که بیش از ۱۷ سال گیاهخوار بودند ۳.۶ سال بیشتر از سایر افراد است.

طبق مطالعه گسترده سال ۲۰۱۴ در مورد بررسی رابطه بین مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی بر روی بیش از ۱.۵ میلیون نفر، محققان دریافتند مصرف گوشت های فرآوری شده موجب افزایش ریسک مرگ و میر به هر علتی می شود.

مطالعه دیگر سال ۲۰۰۳ بر روی بیش از ۵۰۰ هزار نفر نیز نشان داد که ریسک مرگ به هر علتی از ۲۵ تا حدود ۵۰ درصد با مصرف بسیار کم گوشت کاهش می یابد.

مهر

5 1000
ارسال شده در 19 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • کم‌ آبی بدن چه علتهایی دارد؟
  • درمان ناشنوایی با روش جدید مهندسی ژنتیک
  • عوارض جسمی استفاده از تلویزیون و رایانه برای دلبندتان
  • مزایای شعر خواندن برای کودکان
  • مختصری درباره نشانه های پیش از دوره قاعدگی (PMS)
  • بررسی ارزش تغذیه ای و کالری بخش های مختلف مرغ
  • ارتباط با افراد برای مداوای افسردگی
  • دستگاهی که علائم حیاتی مسافران فضا را ثبت میکند
  • محبوبترین ها

  • هدفون هایی که می تواند عامل مرگ باشد!
  • کشف مقبره 1500 ساله یک ژنرال معروف چین باستان
  • آمار ابتلا به ویروس اچ آی وی از طریق اعتیاد تزریقی
  • روباتها گوجه فرنگی تشخیص می دهند
  • افزایش چند برابری میزان تخت بیمارستانی در کشور
  • وضعیت تعرفه های پزشکی در سال ۹۶
  • واژگونی اتوبوس زائران اربعین در اقلید
  • تب زرد از هندوستان 11 قربانی گرفت
  • رپورتاژ

  • هر آنچه به دنبالش هستید در این کلینیک بیابید
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی رویال
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x