فست فودها فست فود در بدن عوارض فست فودها ساندویچ های گرم و سرد تهیه غذاهای فست فود پیتزا و انواع فست فود

آیا از عوارض خطرناک غذاهای آماده برای سلامتی تان اطلاع دارید این غذاها چه تاثیرات منفی روی اطفال میگذاند و رشد آن ها چگونه تحت تاثیر قرار میدهند

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رئیس کنگره علمی بین المللی کودکان گفت: مصرف غذاهای آماده (Fast Food) و رژیم نامناسب غذایی بزرگترین تهدید برای سلامت و اغلب عاری از مواد مفید برای رشد کودکان است.

دکتر محمود حقیقت روز سه شنبه در کنگره علمی بین المللی کودکان – استاد حکیمی افزود :غذاهایی نظیر پیتزا، همبرگر، چیز برگر، انواع ساندویچ‌، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، سیب‌زمینی سوخاری فقط معده کودکان را پر می کند و به رشد و سلامت آنان لطمه می زند.

وی اضافه کرد: این غذاها که جزء برنامه غذایی روزانه اغلب ما شده اند باید با حساسیت عمومی مواجه و در مصرف آنها دقت بیشتر شود.

حقیقت ادامه داد: غذاهایی که دیگر احتیاج نیست چند ساعت در آشپزخانه وقت گذاشت و آنها را تهیه کرد نباید به غذای اصلی خانواده تبدیل شود.
این استاد دانشگاه گفت : اگر وجه مثبت سریع آماده شدن این غذاها را کنار بگذاریم فست فود های به ظاهر شیک، ‌متنوع و خوشمزه، باطن بیماری دارند که اگر بخواهیم در هفته چندین وعده غذایی را به خوردن آنها اختصاص دهیم باید منتظر پیامدهای نامناسب باشیم.

وی با بیان اینکه از همان موقع که به خوردن این غذاها وابسته شدیم به سلامتی خود شک کنیم گفت چاقی کودکان بزرگترین مشکل ناشی از مصرف غذاهای حاضری است و اکثر این غذاها برای سلامت انسان مضر است، کودک را چاق می‌‌کند، و شانس ابتلا به دیابت و حمله قلبی را به شدت افزایش می‌‌دهد.

دکتر حقیقت همچنین درحاشیه این کنگره علمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : مصرف زیاد فست‌فود سبب ایجاد چاقی به خصوص چاقی‌های موضعی در نواحی شکم و پهلوها می‌شود که خود چاقی یکی از عوامل (ریز فاکتورهای) مهم جهت ابتلا به دیابت می باشد.

این استاد دانشگاه اضافه کرد افزایش چربی‌های مضر بیشتر در غذاهای حاضری سرخ ‌شده هستند و معمولا هم برای سرخ ‌کردن این غذاها از روغن‌های نباتی جامد استفاده می‌‌کنند که بشدت برای سلامتی زبان بار است.

وی درصد اسیدهای چرب اشباع و ایزومرهای ترانس در این روغن‌ها را بالا و خطرناک ارزیابی کرد و گفت : این چربی همان چربی مضری است که می‌تواند در دیواره رگها رسوب کرده و آنها را مسدود ‌‌کند و بیماری های قلبی به دنبال داشته باشد.

دکتر حقیقت رییس کنگره گفت: خوردن نوشابه یکی دیگر از مشکلات غذاهای حاضری است و نوشابه‌های گازدار در کنار تمام این غذاها عرضه و خورده می‌شود که اسید موجود در نوشابه‌های گازدار موجب فرسایش مینای دندان شده و همچنین قند بالای این محصولات، پوسیدگی دندان ‌ها را برای کودکان به دنبال دارد.
وی ادامه داد : به علاوه نوشابه‌ها فاقد ارزش غذایی بوده و به خاطر میزان قند بالایشان دارای کالری زیادی هستند که موجب چاقی می‌شوند.

این متخصص کودکان مصرف نوشابه‌های رژیمی را هم چندان بی خطر ندانست و گفت : این نوشابه ها به دلیل داشتن قند مصنوعی اشتهاآور هستند و مصرف آب، دوغ کم نمک و بدون گاز و نوشیدنی‌های کم شیرین و کم کالری، سالم‌ترین نوشیدنی‌ها هستند که در سفره غذایی کودکان توصیه نمی شود .

این کنگره سه روزه با حضور استادانی از دانشگاه های کاندا و آمریکا به بررسی تازه های علمی بیماری های کودکان می پردازد و به افتخار نیم قرن تلاشهای استاد امیر حکیمی بنام او نامگذاری شده است.

ایرنا

 

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 21 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خصومت آسیب شناختی یا پاتولوژیک مضر برای سلامتی
  • پیامدهای آلوده بودن هوا برای بینایی
  • ژل مخصوص دهان و دندان
  • این مواد غذایی خواب آور هستند
  • پیشگیری از ایجاد گاز در شکم نوزاد
  • ارتباط کشت تراریخته ها و افزایش مصرف سموم
  • عوامل ایجاد اگزما
  • تاثیرات روحی جشن تولد روی فرزندان
  • محبوبترین ها

  • مرحله اول دندانپزشکی اطفال
  • برای گریه شیرخواران از این نرم افزار بهره بگیرید
  • ایجاد تمایل در اطفال برای شیرینی جات
  • 3 روش مؤثر در جلوگیری از پوسیدگی دندان کودک
  • هدف بیش فعالی کودک
  • نوزاد و دریافت آرامش از پدر
  • پا چنبری! از ابتلا تا درمان
  • از کجا بفهمم کودکم آبله مرغان دارد؟
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است