654646556

در این مطلب قصد داریم از ویژگی های مثبت مصرف شیر شتر برایتان بگوییم این شیر خاصیت ها و ارزش تغذیه ای زیادی برای درمان امراض قندی دارد

 یک کارشناس بهداشت عمومی تأثیر شیر شتر در درمان بیماران دیابتی نوع۲ را تشریح کرد.

سکینه مطیرزاده درباره تأثیر شیر شتر در درمان بیماران دیابتی نوع2 اظهار داشت: امروزه دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در جهان است که نیمی از جمعیت جهان به آن مبتلا هستند.

به‌گفته وی دیابت گونه‌ای نارسایی در سوخت‌وساز مواد قندی است که در پی کاهش توانایی بدن در ساختن یا پاسخ دادن به هورمون انسولین به وجود می‌آید و با افزایش قند گلوکز در خون همراه است.

این کارشناس بهداشت عمومی بیان داشت: این بیماری با ایجاد مشکلات و اختلالاتی مانند بیماری قلبی عروقی، حمله قلبی، آسیب به اعصاب، شبکیه چشم، کلیه‌ها، پوست و قانقاریا می‌تواند زندگی فرد را به خطر اندازد.

پروتئینی شبیه انسولین در شیر شتر وجود دارد

مطیرزاده ادامه داد: شیر شتر در درمان دیابت مؤثر است، به‌دلیل اینکه پروتئینی شبیه انسولین در شیر شتر وجود دارد. شیر شتر 128-45 (units/litre) انسولین در بر دارد. انسولین در محیط اسیدی معده ایجاد دلمه کرده، درنتیجه عملکرد آن خنثی می‌شود.

وی اضافه کرد: یکی از خصوصیات شیر شتر در این زمینه، عدم ایجاد دلمه در محیط اسیدی معده است و در نتیجه از کاهش انسولین جلوگیری می‌کند. فعالیت hypoglycemic احتمالاً به‌دلیل تراکم بالای پروتئین شبه‌انسولین موجود در شیر شتر است.

این کارشناس بهداشت عمومی خاطرنشان کرد: طبق نتایج مطالعات بعد از گذشت سه ماه از مصرف شیر شتر FBS از 8/203 به mg/dl 4/161 و HbA1c از 3/8 به 2/7 و OGTT از 8/320 به 7/213 mg/dl کاهش و بهبود یافته است (p<0.05). طبق دیگر نتایج FBS از 2/227 به 9/98 و HbA1c از 5/9 به 1/7 کاهش یافته است.

مطیرزاده یادآور شد: طبق یافته‌ها شیر شتر در کنترل قند خون بیماران دیابتی نوع2 تأثیر به‌سزایی دارد. بنابراین می‌تواند به‌عنوان یک مکمل غذایی مفید و یا درمان جایگزین در این بیماران باشد.

تسنیم

ارسال شده در 24 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • در فصول سرد سال کیوی مانعی برای سرما خوردگی
  • از سرطان پستان در ماه آگاهی چه میدانید
  • فصل تولد وتاثیر آن روی خلق و خو
  • انتخاب جنسیت نوزاد با این روش ها
  • با کاستن شیر مادر چه کنیم؟
  • جداشدن جای خواب و توصیه ای مهم در زمینه آن
  • خشم در بیماری افسردگی
  • آموزش تهیه نوشیدنی با طعم زنجبیل
  • املاح مهم و ضروری برای بانوان حامله
  • پنج غذای مشکل ساز در فصل تابستان
  • هر آنچه باید درباره زایمان در خانه دانست
  • ضرورت درمان به موقع مشکل سینوزیت
  • فاکتورهای یک میان وعده ی خوب [فیلم]
  • درمانی برای موهای وز
  • نوشیدن چای با خرما و توت خشک ممنوع
  • محبوبترین ها

  • چه مواد غذایی ای برای کودکان بیش فعال مفید است؟
  • در سنین مختلف چقدر اشتها داریم؟
  • قند و شکر قهوه ای
  • عامل چاقی! نان لوش و سنگک سرشار از کربوهیدارات
  • رژیم ضد پیری را با رژیم اوکیناوایی، تجربه کنید
  • دریافت پروتئین گیاهی و تاثیرات آن بر بدن
  • با نوشیدن یک لیوان آب گوجه فرنگی سلامت خود را ارتقا دهید
  • دانستنی هایی مهم در رابطه با رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها
  • هرآنچه درمورد بومادران باید بدانید
  • مواد غذایی ترش و این آسیب ها
  • سرطان زا بودن بیشتر روغن پالم به نسبت دیگر روغن ها
  • رابطه سلیقه غذایی و شخصیت هر فرد
  • با رعایت این نکات وضعیت سلامت غذایی خود را بهبود ببخشید
  • بخور نخورهای 3 روزه برای تناسب اندام
  • رژیم مناسب برای کنترل وزن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است