کنترل فشار خون سلامت قلب و عروق سطح کلسترول خون بیماری های قلبی عروقی انسداد رگ ها ابتلا به بیماری های قلبی عروقی

افرادی که در معرض خطر انواع بیماری های قلبی قرار دارند باید چه نوع مراقبت های تغذیه ای را در پیش بگیرند و نکات مهم در این زمینه کدامند افراد چاق و بافشار خون بالا بهتر است نگاهی به این مطلب بیندازند

متخصص تغذیه گفت: می‌توان با کاهش مصرف نمک و داشتن یک برنامه غذایی مناسب، ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و فشار خون را پیشگیری کرد.

محمد رحمانی‌نسب گفت: برای اینکه افراد به بیماری فشار خون مبتلا نشوند یکی از عوامل بسیار مهم تغذیه مناسب است چون فشار خون قابل پیشگیری و درمان است؛ این در حالی است که پرفشاری خون باعث افزایش سکته‌های قلبی و نارسایی قلبی می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین اینکه مردم بدانند در تهیه و مصرف غذاهای مختلف چه توصیه‌هایی را رعایت کنند در پیشگیری از ابتلا به این بیماری بسیار مؤثر است. چون کاهش مصرف نمک داشتن یک رژیم غذایی مناسب، 2 فاکتور مهم در پیشگیری از ابتلا به بیماری فشار خون و قلبی است.

رحمانی‌نسب ادامه داد: غذاهایی که چربی کمی دارند باید در اولویت قرار گیرد؛ غذاهای سرخ شده، گوشت‌های پرچرب، کیک، کلوچه و شیرینی‌های خامه‌ای که چربی بالایی دارند مصرف نشوند.

این متخصص تغذیه افزود: در مقابل غذاهایی که فیبر بیشتری دارند مثل سبزیجات، غلات، حبوبات و میوه در برنامه غذایی اضافه شود. به عنوان مثال میوه‌ها و سبزی‌های تازه و متنوع مثل گوجه فرنگی، اسفناج، کلم و میوه‌هایی مثل سیب، پرتقال در برنامه گنجانده شود و به جای مصرف کنسرو که نمک بالایی دارد از سبزی‌ها و ادویه‌های معطری استفاده شود که جایگزین آن باشد مثل استفاده از آب نارنج و آب لیمو.

رحمانی‌نسب تأکید کرد: به جای خوردن نوشیدنی‌ها گازدار صنعتی از آب‌میوه‌های طبیعی و خانگی استفاده شود و برای پرهیز از چاقی که یکی از فاکتورهای ابتلا به بیماری‌های قلبی است بهتر است از برگ میوه و میوه‌های خشک شده به عنوان میان وعده استفاده کرد. از شیر، پنیر و ماست کم‌چرب بیشتر استفاده شود و نان‌های سبوس‌دار و ماکارانی بیشتر انتخاب شود.

این متخصص تغذیه افزود: برای خرید و مصرف گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ و مغزها نیز بهتر است گوشت‌های کم‌چرب‌تر انتخاب شوند و در انتخاب آجیل و مغز نیز بهتر است بونداده و بی‌نمک باشد.

وی تأکید کرد: مصرف حداکثر 3 زرده تخم‌مرغ در هفته مناسب است اما افرادی که در معرض فشار خون، بیماری‌های قلبی و دیابت قرار ندارند می‌توانند یک تخم‌مرغ در روز مصرف کنند.

رحمانی‌نسب گفت: عدس، لوبیا و بقیه حبوبات به عنوان پروتئین گیاهی و حاوی فیبر بیشتر استفاده شود.
فارس

ارسال شده در 25 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع قلب و عروق

پیشنهاد سردبیر

  • زود رنج بودن را کنار بگذارید!
  • برای لاغر شدن کدامیک مفید است تمرینات قدرتی در برابر تمرینات هوازی؟
  • در همه حال اب مصرف کنید
  • درباره هورمون استروژن بیشتر بدانیم
  • واریس و پیشگیری از بروز آن
  • انتخاب یک بالش استاندارد
  • 5 روش طبیعی برای کنترل سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • نازایی با این محصولات
  • محبوبترین ها

  • نگاهی اجمالی به موضوع رحم اجاره‌ای
  • توصیه های مهم برای تخمک گذاری
  • تصمیم به فرزندآوری و این نکات مهم
  • ارتباط موی زائد و نازاشدن
  • هشدارها و نشانه ها برای بارداری بیرون رحمی
  • دانستنی های مهم برای زنان قبل از باردارشدن
  • چه روش هایی برای درمان ناباروری وجود دارد؟
  • برای صاحب پسر شدن، توصیه های زیر را جدی بگیرید
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است