مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

 diabetes2

 باورهای زیادی در زمینه دیابت وجود دارد برای کنترل آن همه جور نظرات و باروهای رایج وجود دارد به مهمترین و شایع ترین باورهای نادرست در مورد دیابت اشاره می کنیم

*دکتر رضا کریمی: دیابت بسیار شایع و همه‌گیر شده است و الان کمتر خانواده‌ای را می‌توان دید که بیمار دیابتی نداشته باشند. شاید همین شیوع فراگیر، عامل ایجاد انواع روش‌های نادرست در کنترل دیابت شده است. متاسفانه برخی از این باورها چنان در جامعه ریشه دوانده که نمی‌توان آن را از جامعه پاک کرد.

 از مهم‌ترین این باورها می‌توان به برخی غذاها اشاره کرد که در باور عامه موجب بالا رفتن قند نمی‌شوند، ولی بررسی‌های واقعی چیز دیگری را نشان می‌دهند.

عسل: تبلیغ می‌شود که عسل قند را بالا نمی‌برد. در بررسی‌ای که در بسیاری از بیماران انجام داده‌ام بعد از خوردن یک قاشق غذاخوری عسل، قند خون بین 100 تا 300 واحد بالاتر می‌رود. علت این اشتباه این است که در فرآیند تولید عسل طبیعی زنبورها از شهد گل، عسل تولید می‌کنند و این ماده مغذی ترکیباتی دارد که در مسیر جذب گوارشی بخوبی قند را تنظیم می‌کند. در حالی که برای تولید صنعتی عسل، زنبورها به نحو دیگری تغذیه می‌شوند و عسل به دست آمده تفاوت چندانی با مربا ندارد! البته برخی زنبورداران در جواب این مطلب خواهند گفت آنان به زنبورهایشان شکر نمی‌خورانند و عسل آنها طبیعی است. متاسفانه به دلیل سختی تولید عسل طبیعی، این موضوع واقعیت ندارد و عسل طبیعی در واقع در بازار موجود نیست.

نان جو: همین امروز بیماری به مطب مراجعه کرد که فروشنده انواع نان‌های رژیمی ازجمله نان جو بود. او که مبتلا به دیابت است برای صبحانه به میزان دلخواه از نان جو و پنیر خورده بود و پس از صبحانه قند خونش به 347 رسیده بود در حالی که قند ناشتایش 145 بود. در این مورد چند نکته اساسی وجود دارد. اول این که آرد جو قند کمتری از نان گندم دارد. همین موضوع در مورد آرد سبوس‌دار نیز نسبت به آرد سفید صادق است.

نکته مهم البته این است که شما چه میزان از این نان‌ها را در یک وعده می‌خورید. بیماری که مثال زدم طبق عادت یک برش بزرگ در حد یک نیمه نان جو خورده است. اگر او نصف این مقدار نان گندم می‌خورد بدون شک برایش بهتر بود، زیرا تفاوت نان جو و گندم حداکثر 20 درصد است و وقتی فرد در مصرف آن حد را رعایت نکند قند خون بسیار بالایی خواهد داشت. در مورد نان‌های مختلف مثل سنگگ و بربری نیز چنین است. وقتی نان سنگگ را با خمیری مشابه بربری می‌پزند و فقط شکل متفاوتی به آن می‌دهند، خاصیت آن از نظر میزان قند موجود نیز مشابه خواهد بود! در واقع روند تهیه نان از نام نان مهم‌تر است و مقدار مصرف از همه چیز اهمیت بیشتری دارد.

بیسکویت ساقه طلایی و نان سوخاری: هر دوی این محصولات دارای سبوس هستند و متاسفانه بیماران دیابتی به باور این که اینها قند را بالا نمی‌برند به وفور از آنها استفاده می‌کنند و خوردن این شیرینی‌ها یکی از دلایل کنترل نشدن دیابت است. در هر دوی این مواد شکر به کار رفته و خوردنشان فقط در حد یک لقمه مجاز است وگرنه قند بشدت بالا می‌رود.

مثال‌های اینچنینی زیاد است و از حوصله این مبحث خارج. توصیه می‌کنم با تست قند خون قبل و بعد از مصرف هر ماده غذایی که ادعا می‌شود قند را بالا نمی‌برد از صحت ادعا مطمئن شوید.

*‌ فوق‌تخصص بیماری‌های غدد و متابولیسم

روزنامه جام جم،

5 1000
ارسال شده در 26 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع دیابت
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • نکته ها و راهکارهایی جهت زیباتر شدن
  • به نظر شما پیتزا برای بدن مضر می باشد؟
  • شیوع بی رویه سردرد عصبی در کودکان
  • درد شانه و فعالیت های ایجاد کننده آن
  • درمان جوش با محصولات طبیعی
  • اصول سه گانه کاهش هوس شدید به شیرینی
  • روش زندگی انگل کپلک چشم
  • موارد مصرف داروی آنتی‌ دیابتیک
  • محبوبترین ها

  • بحران بي‌اثر شدن آنتي‌بيوتيك‌هاي نسل اول در ايران در راه است‌
  • کدام داروهای گوارشی مصرف بالایی دارند؟
  • کشف واکسني که آشفتگي‌هاي مغزي را در بيماران آلزايمري متوقف مي‌کند
  • متادون چيست؟
  • داروي پيشگيري از لوسمي آزمايش آن بر روي موشها
  • داروهاي درمان چاقي براي درمان سرطان نيز موثر است
  • زاندروکس XANDROX چه دارویی است؟
  • مصرف آسپرین احتمال ابتلا به سرطان را تا 16درصد کاهش می‌دهد
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x