98598

  مصرف گردو به همراه خرما می تواند عاملی برای بروز آلرژی و حساسیت در بدنتان باشد اگر زمینه ابتلا به آلرژی را دارید توصیه می کنیم از مصرف آن ها به همراه هم پرهیز کنید

آلرژی فصلی بیشتر در بهار بروز می کند و مصرف برخی موادغذایی آلرژی زا مانند گردو و خرما می تواند علائم این عارضه را تشدید کند بنابراین پزشکان توصیه می کنند در مصرف اینگونه موادغذایی دقت بیشتری شود.

،آلرژی، واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف است؛ افراد مبتلا به آلرژی، دارای سیستم ایمنی هوشیاری هستند که نسبت به برخی موارد واکنشی بیش از حد معمول نشان می‌دهند. برای مثال گرده گیاهان، می‌تواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را طوری تحریک کند که گویی با یک خطر جدی روبرو شده است.

از دیدگاه طب نوین، آلرژی واکنش سیستم ایمنی است اما از دیدگاه طب سنتی تعریف آلرژی متفاوت است و علائم آلرژی مشابه علائم نزله در طب سنتی است. نزله در طب سنتی شامل دو بخش گرم و سرد است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این خصوص توضیح داد: افراد مبتلا به این عارضه باید مواردی را رعایت تا از بروز و تشدید علائم آن جلوگیری و با آرامش بیشتری زندگی را سپری کنند.

ژاله علی اصل، خارش چشم ، ریزش آب بینی، قرمز شدن چشم، عطسه و در برخی افراد علائم تنفسی را از جمله علائم آلرژی دانست و گفت: این علائم با نزله گرم همخوانی دارد.

وی، ترشحات پشت حلق را از جمله علائم نزله سرد اعلام کرد و افزود: افراد مبتلا به آلرژی باید از پرخوری و مصرف مایعات در بین غذا خودداری کنند و قبل از سیرشدن دست از غذاخوردن بکشند.

** گردو و خرما از عوامل تشدیدکننده آلرژی
علی اصل، گردو، خرما، سیر و پیاز خام را از جمله عوامل تشدیدکننده آلرژی عنوان کرد و گفت: مبتلایان به آلرژی بهتر است در برنامه های غذایی از این مواد غذایی استفاده نکنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مصرف سوپ جو و آش گشنیز را به این افراد توصیه کرد و افزود: روغن زیتون، آلو، بادام شیرین و عناب نیز از جمله موادغذایی موثر در کاهش این عارضه به شمار می روند.

وی خواب طولانی در بعدازظهرها را برای این افراد مناسب ندانست و افزود: این افراد می توانند حدود یک ربع بخوابند و باید از خواب طولانی در بعدازظهرها پرهیز کنند.
علی اصل با اشاره به اینکه در طب سنتی مهمترین هدف پیشگیری است و تجویزها بر اساس مزاج افراد صورت می گیرد، اظهار کرد: در طب سنتی با اصلاح تغذیه و برخی رفتارها سعی می شود از بروز و شیوع آلرژی در افراد پیشگیری شود.

ایرنا

 

ارسال شده در 27 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • فعالیت بیشتر در بیماران دیابتی
  • علل شایع مشکل تنفسی
  • چرا من همه را با خودم مقایسه میکنم؟
  • فواید بی نظیر وجود بچه برای زندگی دو نفره
  • برنامه غذایی مبتلایان به نارسایی کلیه
  • پروتئین شیر با بیماری های قلبی مبارزه می کند
  • مقایسه بازار طب سنتی با طب صنعتی
  • بررسی ناخن و تمام قسمت های تشکیل دهنده آن
  • راه حل هایی مختص کم خواب ها
  • کاهش وزن و تناسب اندام تازه مادرها
  • هرآنچه باید درباره ترمیم بکارت بدانیم
  • نگاهی به خاصیت های بی نظیر پیاز
  • تخمدان چه موقع دچار نارسایی زود رس میشود؟
  • تفکر و تعقل برای تشکیل زندگی
  • سوسیس و کالباس خور ها توجه کنند
  • محبوبترین ها

  • چه پیش غذا هایی بهترین و کدام بدترین است؟
  • از خوردن این غذا های رستوران پرهیز کنید
  • گرمای هوا و تغییرات مضر در تنقلات
  • قلبتان را با پیاز زنده نگه دارید
  • از کجا بدانیم شکلاتی که خریدیم مرغوب است؟
  • خواب منظم و آرام را با این نوشیدنی ها تجربه کنید
  • خاصیت های درمانی برای برنج
  • دلیل احساس گرسنگی بعد از خوردن غذا
  • در زمان بیماری چه غذاهایی نباید بخوریم؟
  • عناصری که برای بدن الزامی هستند
  • رژیم غذایی برای ناپدید کردن سلولیت
  • آیا مطمئن هستید که سبزیجات به بلند شدن قد کمک میکند؟
  • سالاد خوردن و رعایت این نکات
  • تاثیر غذاخوردن بر درد ستون فقرات
  • کدامیک بهتر است قهوه ی معمولی یا قهوه دکافئینه؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است