959

برخی مواد غذایی را نباید در مایکروفر گرم کرد این کار باعث سمی شدن و مضر شدن این نوع غذاها می شود در ادامه لسیتی از آن ها را در اختیارتان قرار میدهیم

برای گرم کردن برخی غذاها به دلیل نوع پخت اولیه آنها نباید از ماکروفر استفاده کرد.

برخی موادغذایی خاص و پر مصرف به دلیل آنکه سرخ شده یا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتی که مجددا در ماکروفر گرم شده و تحت دمای بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگیرند با ایجاد مواد مضر در انها به سلامتی آسیب رسانده و در برخی موارد حتی سرطان زا می شوند.

پیتزا
پیتزا یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد آن را در مایکروفر گرم می کنند که این کار آسیب جدی به سلامت بدن وارد می کند. بهترین راه گرم کردن آن استفاده از فر یا اجاق گاز است و حداکثر دمای فر 375 درجه فارنهایت انتخاب شود.

استیک
برای گرم کردن استیک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسیار کم گرم کنید.

اسفناج
با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نیروسامین در آن تولید می شود به همین دلیل هرگز آن را گرم نکنید.

مرغ سوخاری
از گرم کردن مرغ سوخاری در فر اجتناب کرده و برای گرم کردن آن را در ظرفی داخل فر قرارداده و روی آن را با فویل بپوشانید و حداکثر تا دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

پاستا
اگر بر روی پاستا سس ریخته شده است هرگز نباید آن را گرم کنید در غیر این صورت آن را در یک تابه با مقدار کمی آب جوش و روغن گرم کنید.

باشگاه خبرنگاران

 

ارسال شده در 27 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف زیاد گوشت قرمز در کودکی و خطر سرطان
  • خوردن سیب زمینی برای خردسالان
  • پلو با گوشت را با آموزش تصویری یاد بگیرید
  • تشخیص اختلال در عملکرد کلیه
  • باقلا و لوبیا زهر دارند!
  • سرماخوردگی معده و این روش های درمانی
  • بررسی های تهدیدکننده های سلامت جنسی
  • تلفن همراه و وابسته شدن به آن
  • ازدواج سالم و این راهنمایی ها
  • مقابله با قند خون با این قبیل سبزیجات و ادویه ها
  • جلب رضایت مردان برای تشکیل زندگی مشترک
  • داروهای ضد افسردگی و عوارض آن
  • خواص و فواید داروی گیاهی اسطوخودوس
  • نوشابه انرژی زا نخورید ، روغن زیتون بخورید
  • علائم بالینی بیماری هپاتیت C
  • محبوبترین ها

  • فهرست ریسک پذیرترین عادت‌های سلامتی در سال 92
  • روش هیستروسکوپی – خطرات و عوارض جانبی
  • دندان پزشکان چگونه می توانند به سلامت قلب شما کمک کنند؟
  • تاثیرات یوگا بر عضلات
  • برگر بیماری در کمین دست و پای سیگاری ها
  • چطوری عرق کف دست‌هایتان را کاهش دهید؟
  • نکات پزشکی برای سنین بالای پنجاه سال
  • رژیم لاغری و عوارض ناشی از کمبود ویتامینها و مواد معدنی
  • توصیه ارتوپدین درباره خریدن کیف استاندارد زنانه
  • پس از عمل جراحی سراغ موسیقی بروید
  • عارضه در کبد و این درمان مناسب
  • تقویت حافظه و بهبود کارایی آن
  • تاثیر نوروفیدبک بر درمان اختلالات بیش فعالی
  • نکاتی در خصوص عوارض واکسن ها‎
  • کفش های پاشنه بلند زنان را زمین گیر می کند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است