آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
مسمومیت عطر ‌ادکلن‌ها سلامت و طول عمر بدن حس بویایی بویایی و چشایی بوهای طبیعی بوهای صنعتی افزایش خونریزی در بانوان
برخی بر این باورند که با بالارفتن سن آن ها حس بویایی و چشایی آن ها نیز از بین می رود و به مرور کاهش می یابد آی این گفته درست است؟

بویایی و چشایی؛ فکر می کنید کدام یک از این حواس تا پایان عمر برای ما باقی می مانند؟ به نظر شما در دوران کهن سالی کدام حس هم چنان قدرت خود را حفظ می کند؟

کمتر اتفاق می افتد که افراد در خصوص حواس پنج گانه خودشان فکر کنند، اینکه آیا هم چنان قدرت خود را دارند؟ آیا هم چنان می توان به آنها اتکا کرد؟ این موضوع در حالی است که این حواس پنج گانه هم زمان با افزایش سن ما قدرت خود را از دست می دهند. در این میان نکته جالب توجه آن است که حس چشایی تقریباًتا پایان عمر با افراد باقی می ماند. به همین علت کهن سالان هم قدرت تشخیص غذای شور از شیرین را دارا هستند.

در نقطه مقابل، بویایی حسی است که به مرور زمان و هر چه سن بالاتر می رود ضعیف و ضعیف تر می شود. بنا بر یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، اغلب افراد در شناسایی طعم غذاها نسبت به تشخیص بوی آنها عملکرد بهتری دارند. نکته قابل توجه این است که قابلیت بویایی افراد با افزایش سن کاهش چشم گیری پیدا می کند؛ البته کم شدن توان تشخیص بوهای مختلف تنها به خوراکی و غذا محدود نمی شود و زمانی شکل خطرناکی به خود می گیرد که میانسالان و کهن سالان متوجه بوی گاز یا حتی آتش نمی شوند.

اگرچه، دلیل اصلی چنین پدیده ای تا کنون مشخص نشده است ولی بدون شک دلایل متعدد فیزیکی و ذهنی دارد. مجموعه عواملی که قدرت فهم بو و رایحه های مختلف دنیا را از ما می گیرد و آسیب پذیری های ما در برابر بسیاری از خطرات را افزایش می دهد.

منبع healthfinder

شفقنا زندگی

5 1000
ارسال شده در 28 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع گوش، حلق و بینی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x