کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

 48879

چه مواد غذایی در بروز التهاب در بدن تاثیرگذارند و باعث بروز آن می شوند چه توصیه ها و پرهیزهای غذایی در این زمینه باید در نظر بگیریم

التهاب واکنش طبیعی بدن به جراحت و عفونت است. زمانی که واکنش التهابی بدن شدید و طولانی باشد، به التهاب مزمن تبدیل می شود. التهاب مزمن احتمال بروز دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

مطالعات اخیر محققان دانشگاه منچستر نشان می دهد واکنش های التهابی بدن با مصرف ترکیباتی به نام پلی فنول مرتبط است. پلی فنول یک ترکیب گیاهای است که از بدن در برابر پاتوژن های مضر (عوامل بیماری زا) محافظت می کند.

به گزارش ساینس،این مطالعه با تمرکز بر ارتباط بین پلی فنول و یک نشانگر التهاب به نام سیتوکین، نشان می دهد که ترشح سیتوکین بستگی به میزان مصرف میوه و سبزیجات دارد. این مطالعه نشان می دهد هرچه میزان مصرف میوه ها و سبزیجاتی مانند پیاز، انگور قرمز، زردچوبه، چای سبز و انواع توت بیشتر باشد، التهاب کمتری در بدن دیده می شود.
مواد غذایی حاوی پلی فنول بر اساس نشریه اروپایی علوم تغذیه عبارتند از :
-پونه و نعنای خشک
-پودر کاکائو
-کرفس
-شکلات سیاه
-تخم کتان
-فندق
-رزماری
-آویشن خشک
-زغال اخته
-زیتون سیاه
-آرد سویا
-سرکه
-هویج
-انگور
-گلابی
-شیرسویا
-شلیل
-سیب زمینی
-بادام
-مارچوبه
-سیب
-چای سیاه و سبز
-اسفناج
-موسیر
-پیاز
معمولا بیماری های التهابی مزمن با داروهای گلوکوکورتیکوئید که یک خانواده از هورمون های استروییدی هستند درمان می شوند که عوارض جانبی جدی دارند.
اضافه وزن، ضعف سیستم استخوانی، دیابت، افزایش فشار خون، تحریکات پوستی، آکنه، قاعدگی نامنظم، خستگی مزمن و افسردگی از شایع ترین عوارض جانبی این دارو ها محسوب می شوند.
مطالعات دیگر صورت گرفته توسط محققان مرکز تحقیقاتی کلیولند آمریکا تحقیقات نشان می دهد که سبزیجات حاوی لیکوپن و کاروتنوئیدهای دیگر باعث کاهش التهاب در بدن می شوند و در صورت مصرف منظم آنها، دیگر نیازی به استفاده از داروهای استروییدی نیست.
لیکوپن به رنگدانه های کاروتنویید قرمز رنگ موجود در سبزیجات و فرنگی جات گفته می شود. گوجه فرنگی حاوی بیشترین مقدار لیکوپن است. انواع توت ها، فلفل، هویج و اسفناج نیز حاوی کاروتنویید هستند و از بروز التهاب جلوگیری می کنند.
در ادامه تحقیقات آمده است که زردچوبه، زنجبیل و بذر کتان نیز در سرکوب التهاب بدن موثر هستند.
آرتریت روماتویید یکی از شایع ترین بیماری های مرتبط با التهاب است. میزان التهاب با افزایش سن بیشتر در بدن دیده می شود. انواع آجیل و غلات سبوس دار نیز دارای خواص ضد التهابی هستند.نتایج این تحقیقات در نشریه British Journal of Nutrition منتشر شده است.

ایرنا

 

5 1000
ارسال شده در 30 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع بیماری ها
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x