دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

ناراحتی و مشکلات روحی رابطه استرس و تغذیه راfطه استرس و تغذیه تغییرات خلقی و رفتاری تغذیه و ناراحتی و مشکلات روحی پرخوری عصبی استرس و تغذیه

چه نوع مواد خوراکی برای این فصل مناسب هستند و از چه نوع خوراکی هایی بهتر است استفاده کنیم با توجه به تغییر آب و هوا در این فصل پیشنهادات مفید غذای برایتان داریم

محمد انصاری پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران نحوه رژیم غذایی ویژه این فصل از سال را از منظر طب اسلامی و سنتی تشریح کرد.

وی تصریح کرد: در فصل سرما این فرصت فراهم بوده که غذاهای مقوی خورده و حجم معده نیز قوی بوده است لذا بدن با انباشت زیادی از انرژی و مواد غذایی روبه رو است اما با گرم شدن هوا دیگر هضم معده قوی نمی‌ماند.

انصاری پور ادامه داد: در این فصل که معتدل بوده، گرمی و سردی هوا به آن شدت وجود ندارد معده تا حدودی هضم قوی دارد اما در ماه پایانی بهار از قدرت آن کاسته می‌شود لذا باید غذاهایی با حجم زیاد و کالری اندک مصرف کرد.

 وی تأکید کرد: مصرف غذاهای مقوی و مغذی در این فصل را بهتر است کنار بگذاریم و جای آن را با غذاهای حجیم و کم انرژی پر کنیم مانند انواع سوپ‌ها تا بدن با بد انباشت مواد غذایی و فضولات آن رو به رو نشود.

 این رزیدنت طب سنتی عنوان کرد: در این فصل چون مواد و فضولات در کل بدن انباشته می‌‌شوند احتمال می‌رود بیماری‌هایی مانند دمل، تورم مفاصل و جوش‌ها و بصورات در آن زیاد شود، بنابراین وقتی ما مقدار غذا را کاهش می‌دهیم بدن فرصت پیدا می کند که سموم را از خود دفع کند.

وی بیان کرد: مواد غذایی که برای این فصل مناسب است موادی هستند که کمی خاصیت ملین داشته باشد لذا توصیه می‌شود که از خورش آلو و خورش به استفاده شود.

انصاری پور بیان کرد: سوپ جو حاوی سبزیجات تازه مانند گیشنیز و برگ اسفناج نیز خواص خوبی را در این فصل از خود نشان می‌دهد بنابراین مصرف این سوپ می‌تواند به مدت ۷ تا ۱۰ روز منجر به دفع سموم شود.

5 1000
ارسال شده در 31 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر ازدواج بر روحیه ی زنان و مردان
  • درمان بیماریهای مزمن مغز از طریق طب سنتی
  • 0 تا 100 کاشت مژه-بخش دوم
  • درمان های خانگی ویار حاملگی
  • نجات زندگی کودک با شیر مادر
  • حفظ سلامت پوست نوزاد با این نکته ها
  • اعتیاد غذایی و آسیب های ناشی از آن
  • غذاهایی که سلامت معده را به خطر می اندازد
  • محبوبترین ها

  • روغن کنجد را از یاد نبرید
  • نکاتی مهم در مورد تغذیه دختران در دوران کودکی
  • قاتل فشار خون را بشناسید/ مواد غذایی پتاسیم دار
  • نخود فرنگی و این همه فواید طلایی برای کاهش وزن و لاغری
  • خوردن چه میزان نمک به صورت روزانه ضروری است؟
  • کدام شیر سالم است؟:خام یا پاستوریزه
  • چرا نباید آجیل فله ای بخرید؟!
  • درباره تغذیه درشب قبل از عروسی بیشتر بدانید
  • رپورتاژ

  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x