images-43 پیشنهادات تغذیه ای در بهار

چه نوع مواد خوراکی برای این فصل مناسب هستند و از چه نوع خوراکی هایی بهتر است استفاده کنیم با توجه به تغییر آب و هوا در این فصل پیشنهادات مفید غذای برایتان داریم

محمد انصاری پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران نحوه رژیم غذایی ویژه این فصل از سال را از منظر طب اسلامی و سنتی تشریح کرد.

وی تصریح کرد: در فصل سرما این فرصت فراهم بوده که غذاهای مقوی خورده و حجم معده نیز قوی بوده است لذا بدن با انباشت زیادی از انرژی و مواد غذایی روبه رو است اما با گرم شدن هوا دیگر هضم معده قوی نمی‌ماند.

انصاری پور ادامه داد: در این فصل که معتدل بوده، گرمی و سردی هوا به آن شدت وجود ندارد معده تا حدودی هضم قوی دارد اما در ماه پایانی بهار از قدرت آن کاسته می‌شود لذا باید غذاهایی با حجم زیاد و کالری اندک مصرف کرد.

 وی تأکید کرد: مصرف غذاهای مقوی و مغذی در این فصل را بهتر است کنار بگذاریم و جای آن را با غذاهای حجیم و کم انرژی پر کنیم مانند انواع سوپ‌ها تا بدن با بد انباشت مواد غذایی و فضولات آن رو به رو نشود.

 این رزیدنت طب سنتی عنوان کرد: در این فصل چون مواد و فضولات در کل بدن انباشته می‌‌شوند احتمال می‌رود بیماری‌هایی مانند دمل، تورم مفاصل و جوش‌ها و بصورات در آن زیاد شود، بنابراین وقتی ما مقدار غذا را کاهش می‌دهیم بدن فرصت پیدا می کند که سموم را از خود دفع کند.

وی بیان کرد: مواد غذایی که برای این فصل مناسب است موادی هستند که کمی خاصیت ملین داشته باشد لذا توصیه می‌شود که از خورش آلو و خورش به استفاده شود.

انصاری پور بیان کرد: سوپ جو حاوی سبزیجات تازه مانند گیشنیز و برگ اسفناج نیز خواص خوبی را در این فصل از خود نشان می‌دهد بنابراین مصرف این سوپ می‌تواند به مدت ۷ تا ۱۰ روز منجر به دفع سموم شود.

ارسال شده در 31 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه هایی جهت افزایش فعالیت در جامعه
  • مطالبی ارزشمند درباره کالبد شکافی یک پیتزا
  • آموزش تصویری کیک هویج ترکیه
  • هرگز این مواد غذایی را همراه با نوشابه مصرف نکنید
  • آتلکتازی – تعریف، علائم و درمان
  • آینده اطفال با استفاده مدام از تبلت
  • افزایش کارایی مغز با رژیم غذایی mind
  • تأثیر ساپلیمنت روغن ماهی برضربان نامنظم قلب
  • باردارها بخوانند؛ 2 علت تولد نوزاد با وزن کم
  • وسواس در روابط زناشویی
  • امراض مختلف با علائم چشمی
  • اگر الکلی هستید مراقب بیماری کبدی باشید
  • موارد مهم برای تهیه ساعت مچی
  • موجود غول پیکر در دماغ این خانم
  • پرسشهای مهم در رابطه با رادیوبیولوژی
  • محبوبترین ها

  • چگونه کلر خون ارزیابی و سنجیده می شود
  • آزمایشات روتین و تفسیر هر کدام
  • گرافی جالب از نورون های مغز پشه
  • وسایل مورد نیاز برای اتاق نمونه برداری
  • بالا بردن سرعت جراحی کریکوتیروتومی، با این دستگاه
  • شیوه انجام هیستروسکوپ و کاربردهای آن
  • چگونه از گارو یا تورنیکه به شیوه درست استفاده کنیم
  • اطلاعات بیشتر درارتباط با دیتا لاگر
  • اطلاعاتی راجع به میکروسکوپ
  • موارد استفاده اسکن قلب
  • تصاویر دستگاه ارگو اسپیرومتر
  • آشنایی با مانیتورینگ بیمار‎
  • در آزمایشگاه چگونه HbA1C انجام میشود
  • بانداژ هوشمند حساس به عفونت
  • آرام بخش الکتریکی در چه مواردی استفاده می شود؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است