images

چه نوع مواد خوراکی برای این فصل مناسب هستند و از چه نوع خوراکی هایی بهتر است استفاده کنیم با توجه به تغییر آب و هوا در این فصل پیشنهادات مفید غذای برایتان داریم

محمد انصاری پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران نحوه رژیم غذایی ویژه این فصل از سال را از منظر طب اسلامی و سنتی تشریح کرد.

وی تصریح کرد: در فصل سرما این فرصت فراهم بوده که غذاهای مقوی خورده و حجم معده نیز قوی بوده است لذا بدن با انباشت زیادی از انرژی و مواد غذایی روبه رو است اما با گرم شدن هوا دیگر هضم معده قوی نمی‌ماند.

انصاری پور ادامه داد: در این فصل که معتدل بوده، گرمی و سردی هوا به آن شدت وجود ندارد معده تا حدودی هضم قوی دارد اما در ماه پایانی بهار از قدرت آن کاسته می‌شود لذا باید غذاهایی با حجم زیاد و کالری اندک مصرف کرد.

 وی تأکید کرد: مصرف غذاهای مقوی و مغذی در این فصل را بهتر است کنار بگذاریم و جای آن را با غذاهای حجیم و کم انرژی پر کنیم مانند انواع سوپ‌ها تا بدن با بد انباشت مواد غذایی و فضولات آن رو به رو نشود.

 این رزیدنت طب سنتی عنوان کرد: در این فصل چون مواد و فضولات در کل بدن انباشته می‌‌شوند احتمال می‌رود بیماری‌هایی مانند دمل، تورم مفاصل و جوش‌ها و بصورات در آن زیاد شود، بنابراین وقتی ما مقدار غذا را کاهش می‌دهیم بدن فرصت پیدا می کند که سموم را از خود دفع کند.

وی بیان کرد: مواد غذایی که برای این فصل مناسب است موادی هستند که کمی خاصیت ملین داشته باشد لذا توصیه می‌شود که از خورش آلو و خورش به استفاده شود.

انصاری پور بیان کرد: سوپ جو حاوی سبزیجات تازه مانند گیشنیز و برگ اسفناج نیز خواص خوبی را در این فصل از خود نشان می‌دهد بنابراین مصرف این سوپ می‌تواند به مدت ۷ تا ۱۰ روز منجر به دفع سموم شود.

ارسال شده در 31 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ایجاد رابطه کلامی موفق کاری
  • باریک بودن کمر زنان نسبت به مردان
  • اطلاعاتی پیرامون هلال روی ناخن
  • نکته ای مهم درمورد سلامت جنسی دختران
  • شکمی بزرگ، شما را در بیشتر معرض کبد چرب قرار می دهد.
  • هراس شبانه در کودکی
  • 5 عادت آرایشی که سبب بیماری می شوند
  • سیگاری هایی که قصد انجام ایمپلنت دارند
  • راه هایی برای پذیرفتن نتیجه ی کار
  • فرق شیر شتر با دیگر شیرها
  • فایده های مهم ورزش برای پوست
  • این مواد غذایی سرشار از خاصیت برای بدن ما هستند
  • راهی برای جلوگیری از پرخوری کردن
  • فرآیند فاسد شدن و کپک زدن میوه – تصویری
  • تاثیر نوع مزاج بر کاهش وزن
  • محبوبترین ها

  • اگر الکلی هستید مراقب بیماری کبدی باشید
  • گروه خونی چه تأثیری بر بیماری میگذارد؟
  • از تشخیص تا درمان فیبرومیالژی
  • نورالژی عصب سه‌قلو چه نوع اختلالی است ؟
  • چه چیزی باعث درد نوروپاتیک می شود؟
  • اطلاعات کامل درباره فواید اهدای خون
  • آیا درد قلبی نشانه سکته قلبی است؟
  • توضیحی مفید و کامل درباره بیماری اپی گلوتیت
  • بیماری آبسه ریه را مرور میکنیم
  • علت های کم کاری تیروئید و پرکاری تیروئید
  • همه چیز در مورد وسواس و درمان آن
  • دست دادن بهتر است یا ندادن!
  • مشاهده زگیل در اندام مختلف بدن
  • قارچ ناخن پا چه علائمی دارد و راه درمانش چیست؟
  • پرهیز از این خوردنی ها برای مقابله با سردرد مزمن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است