853386_861

این سالاد به سالاد مرغ اندونزیایی معروف است و وقتی به همراه سس مخصوص سرو می شود بسیار دلچسب و لذیذ می شود افرادی که رژیم گیاهی دارند بهتر است آن را امتحان کنند

سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
  •  آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
  •  هویج , رنده شده : 2 عدد
  • جوانه لوبیا : 175 گرم
  •  پیازچه خرد شده : 1 دسته
  • کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
  • کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
  •  بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
  •  فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد

مواد لازم جهت تهیه سس:

  • کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
  • سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
  •  فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
  • روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
  •  آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

وب‌سایت آوای سلامتی:

ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه دکتر oz درباره قارچهای پوستی
  • رواج بی رویه مشکلات حافظه در جامعه
  • ابتلا به این سرطان مردانه با اضافه وزن
  • لاغرشدن با شوک الکتریکی
  • مرگ آورترین خوراکی های روزمره
  • مشکلات عمده برای سلامتی رانندگان
  • خواص زیره را باهم مرور کنیم
  • مراحل مختلف انتخاب دوز دارو
  • چگونه در معرض گرمازدگی قرار نگیریم
  • غدد سباسه در کجا قرار دارد و کارش چیست؟
  • بیماریهای کشنده ازطریق بزاق زود تشخیص داده میشود
  • راههای کسب آرامش
  • چاله در کمر و علل بروز آن
  • همه خطرات عفونت پیاپی گوش
  • آیا قند می تواند جان افراد را بگیرد؟
  • محبوبترین ها

  • نگاهی‌ اجمالی به چاق شدن (2)
  • آموزش آشپزی آسان برای افراد مسن
  • دم کرده فلفل درمان دردهای قاعدگی
  • تخم‌مرغ بعلاوه سیب‌زمینی، کاملترین غذا
  • پنیر در مقابل کره
  • چگونه گیاهخواری کنیم که سالم بمانیم؟
  • سه خوراکی که نقش دارویی دارند
  • غذاهایی که خوردن روزانه ی آنها ضروری است
  • روغن سویا و این آسیب های مختلف
  • چندش ترین چیزهایی که تا بحال در غذاها دیده شده
  • در باره رژيم‌هاي آبميوه و سبزيجات این موارد چهارگانه را باور نکنید
  • مردم چین پای تلویزیون از این تنقلات میل می کنند!
  • مواد غذایی مناسب برای فعالیت بدنی
  • درباره طرز استفاده از پروتئین ها وزمان مصرف آن چه می دانید
  • نوشیدن آب یخ هنگام افطار خطرناک است
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است