863523_871 سوغاتی لذیذ کرمانشاه

شیرینی و سوغاتی های کرمانشاه زبانزد خاص و عام هستند این شیرینی با آردبرنج تهیه می شود که بسیار معروف است می تواند عصرانه ای لذیذ برای میهمانانتان باشد

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

  •     روغن جامد  ۱۲۵ گرم
  •     پودر قند  ۹۰ گرم
  •     زرده تخم مرغ   ۱ عدد
  •     آرد برنج  ۲۵۰ گرم
  •     نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     هل  ۱ قاشق چای خوری
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱/۴ پیمانه
  •     خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-  در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

2- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

3- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4- گلاب را کم کم اضافه کنید.

5-خمیر را 24 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

6- از قبل فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

7- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

8-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

9- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

10- شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

11- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

وب‌سایت آشپز باشی

ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • نکات مهمی که باید درباره غذا ها و رژیم ها بدانید
  • تاثیرات مفید نگهداری از سگ خانگی
  • آیا در دوران شیر دهی واقعا دچار ریزش مو می شویم
  • وزن تان را با این روش ها بر اساس شکل اندام تان کاهش دهید-بخش دوم
  • کدام مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند؟
  • آشنایی با PH و فلور طبیعی پوست
  • درمان های مختلف برای رفع کم خونی
  • افراد عصبانی از ورزش دوری کنند
  • مشکلات مختلف بدن بخاطر رژیم غذای نامناسب
  • احساسات و تصمیم گیری ها قبل و بعد از دوران قاعدگی
  • ایجاد کننده های سرطان در بدن
  • ساخت بافت بدن انسان
  • از کجا بدانیم دچار خشکی چشم شده ایم؟
  • دفعات حمام کردن مردان در طول عمرشان
  • مقابله با ریزش مو پس از رژیم
  • محبوبترین ها

  • اختلالات ناشی از کاهش روی در بدن
  • دلایل تشکیل زخم معده
  • برنامه ریزی برای جراحی پیوند سر انسان
  • علائم مهم ابتلا به هپاتیت
  • رضایت بیشتر از زندگی با رفتن به خرید
  • یبوست و درد و کوفتگی در بدن
  • سوزاندن چربیهای اضافی چگونه امکانپذیر است
  • یک زندگی زناشویی موفق
  • طلایی ترین نکات درمورد کاتتریسم راست
  • با اسکن امواج مغز، رازها فاش میشوند
  • ژنهای سرکوبگر تومور و نقش مهم آنها درچاقی ،دیابت،بیمارقلبی وسرطان
  • ترفندهایی که سه سوته سکسکه را متوقف میکند
  • اهمیت تحرک و فعالیت جسمی سالمندان
  • چیکار کنیم امسال سرما نخوریم؟
  • چگونه می توان بوی بد بدن را برطرف نمود؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است