دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

شیرینی محلی کرمانشاه شیرینی محلی شیرینی کرمانشاه سوغات کرمانشاه انواع سوغات کرمانشاه

شیرینی و سوغاتی های کرمانشاه زبانزد خاص و عام هستند این شیرینی با آردبرنج تهیه می شود که بسیار معروف است می تواند عصرانه ای لذیذ برای میهمانانتان باشد

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

  •     روغن جامد  ۱۲۵ گرم
  •     پودر قند  ۹۰ گرم
  •     زرده تخم مرغ   ۱ عدد
  •     آرد برنج  ۲۵۰ گرم
  •     نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     هل  ۱ قاشق چای خوری
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱/۴ پیمانه
  •     خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-  در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

2- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

3- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4- گلاب را کم کم اضافه کنید.

5-خمیر را 24 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

6- از قبل فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

7- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

8-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

9- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

10- شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

11- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

وب‌سایت آشپز باشی

5 1000
ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x