شیرینی محلی کرمانشاه شیرینی محلی شیرینی کرمانشاه سوغات کرمانشاه انواع سوغات کرمانشاه

شیرینی و سوغاتی های کرمانشاه زبانزد خاص و عام هستند این شیرینی با آردبرنج تهیه می شود که بسیار معروف است می تواند عصرانه ای لذیذ برای میهمانانتان باشد

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

  •     روغن جامد  ۱۲۵ گرم
  •     پودر قند  ۹۰ گرم
  •     زرده تخم مرغ   ۱ عدد
  •     آرد برنج  ۲۵۰ گرم
  •     نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     هل  ۱ قاشق چای خوری
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱/۴ پیمانه
  •     خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-  در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

2- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

3- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4- گلاب را کم کم اضافه کنید.

5-خمیر را 24 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

6- از قبل فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

7- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

8-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

9- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

10- شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

11- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

وب‌سایت آشپز باشی

5 1000
ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 667 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مقابله با ولخرجی و هدر رفتن پول ها
  • تاثیرات عنبرنسارا بر سلامتی
  • مصرف داروهاي روان پريشي براي سالمندان خطرناك است
  • کرین بری و خواص آن
  • میزان کالری انبه
  • علت افسردگی مردان پس از زایمان همسرشان
  • سالم ترین شیرین کننده ای که می توانید انتخاب کنید کدامست
  • تهدید تالاسمی برای نوزادان
  • محبوبترین ها

  • بارداری های پرخطر را بشناسیم
  • بخورنخورهای ناباروری
  • خطرات ناشی از رنگ کردن مو و مصرف کرم ضد آفتاب برای حاملگی
  • شانس دوباره برای زوجین نابارور
  • خطرات سم موجود در پاپ کورن
  • پیامدهای استراحت بیش از اندازه در حاملگی
  • زایمان طبیعی قد بلندها
  • موارد مهم تغذیه ای برای یک زن باردار
  • رپورتاژ

  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • لیفتینگ با نخ
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما