شیرینی محلی کرمانشاه شیرینی محلی شیرینی کرمانشاه سوغات کرمانشاه انواع سوغات کرمانشاه

شیرینی و سوغاتی های کرمانشاه زبانزد خاص و عام هستند این شیرینی با آردبرنج تهیه می شود که بسیار معروف است می تواند عصرانه ای لذیذ برای میهمانانتان باشد

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

  •     روغن جامد  ۱۲۵ گرم
  •     پودر قند  ۹۰ گرم
  •     زرده تخم مرغ   ۱ عدد
  •     آرد برنج  ۲۵۰ گرم
  •     نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     هل  ۱ قاشق چای خوری
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱/۴ پیمانه
  •     خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-  در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

2- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

3- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4- گلاب را کم کم اضافه کنید.

5-خمیر را 24 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

6- از قبل فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

7- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

8-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

9- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

10- شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

11- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

وب‌سایت آشپز باشی

ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مسواک دیجیتالی 3D
  • داشتن یک رابطه صمیمی در طول زندگی
  • کاهش آسیب ناشی از سنگ در کلیه
  • هشدار دانشمندان در خصوص مصرف داروهای نیروزای مبتنی بر پروتئین میوستاتین
  • انواع کمال گرایی و افراط و تفریط در مورد آن
  • عوارض استفاده از نی برای نوشیدنی های داغ
  • چیپس یوفکای زیتونی
  • سالاد جوانه را چطور میتوان درست کرد؟
  • محبوبترین ها

  • آموزش خانگی یک نوع شیرینی قنادی
  • روش تهیه شکلات داغ
  • حلقه های بادمجان در فر- آموزش تصویری
  • کیک خیس کرمدار
  • گراتن بادمجان طلایی برای دیابتی ها
  • آموزش ادویه ای برای طبخ غذاهای مرغی
  • تاراتور فلفل کبابی با هویج
  • سوپ بالکان
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است