863523_871

شیرینی و سوغاتی های کرمانشاه زبانزد خاص و عام هستند این شیرینی با آردبرنج تهیه می شود که بسیار معروف است می تواند عصرانه ای لذیذ برای میهمانانتان باشد

این شیرینی محلی، سوغات کرمانشاه است. در تهیه انواع این شیرینی، معمولا از آرد برنج، پودر قند یا شکر، روغن جامد به خصوص روغن کرمانشاهی، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. می توان آن را به صورت ساده یا زعفرانی تهیه کرد.

مواد لازم:

  •     روغن جامد  ۱۲۵ گرم
  •     پودر قند  ۹۰ گرم
  •     زرده تخم مرغ   ۱ عدد
  •     آرد برنج  ۲۵۰ گرم
  •     نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری
  •     هل  ۱ قاشق چای خوری
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱/۴ پیمانه
  •     خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه:

1-  در ظرفی، روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند.

2- زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا مواد کم رنگ شود.

3- آرد برنج، نمک، هل و زعفران را به سایر مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

4- گلاب را کم کم اضافه کنید.

5-خمیر را 24 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، آن را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

6- از قبل فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

7- اگر می خواهید که شیرینی ها راحت تر از سینی فر جدا شوند، در آن کاغذ روغنی پهن کنید.

8-از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، آن ها را در دست گرد کنید. در سینی فر قرار دهید.

9- روی شیرینی ها را با مهر مخصوص طرح بندازید و بر روی آن ها تخم خرفه بپاشید.

10- شیرینی ها را برای 15 تا 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر بپزید.

11- اجازه دهید تا شیرینی ها در سینی خنک شوند و سپس آن ها را جدا کنید.

نکات:

۱- در صورت دسترسی از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.

۲- آرد برنج را الک کنید.

۳- در صورت تمایل از هل و زعفران استفاده کنید.

۴- خمیر این شیرینی باید برای ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.

وب‌سایت آشپز باشی

ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تازه ترین راههای درمانی برای انواع سردرد
  • آزمایشات و تست های سرنوشت ساز برای سالمندان
  • زیبا کننده های لبخند را بشناسید
  • نکاتی در رابطه با تربیت جنسی در نوجوانان
  • آشفتگی در ذهن اطفال با تبلت
  • افراد مسن و فلفل سیاه
  • نیترات و ایجاد میگرن
  • وقتی کودکی خورشید را نقاشی می کند به چه معناست
  • فواید سوپ جو و گوجه فرنگی
  • بیماری سل؛ از علت تا درمان
  • خداحافظی با خمیده و چروک شدن پوست
  • ترس از مراجعه به پزشک در سنین پایین
  • شانس دوباره برای زوجین نابارور
  • پرورش کودک دوزبانه
  • دوپینگی بودن مکمل های ورزشی ثابت شد
  • محبوبترین ها

  • 10 درصد کودکان اچ‌آی‌وی مثبت، هر گز به ایدز مبتلا نخواهند شد
  • شرایط نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
  • استمرار هوای سرد تا آخر هفته در کشور
  • هشدار جدی! مرغ های تهران مبتلا به آنفلولانزای مرغی
  • تاریخچه ی پیدایش و تکامل مهندسی پزشکی
  • اصولی که باید پدران دختردار بلد باشند
  • طرز استفاده از مترونیدازول را می دانید؟
  • اگر ساعات کار طولانی دارید بخوانید
  • ایجاد سرطان و غده های مغزی با موبایل
  • با مصرف کورتون به پوکی استخوان دچار می شوید
  • با این نشانه های خطرناک مبتلا به تیروئیدید
  • نیمی از لوازم آرایشی بازار قاچاق است
  • هیچ وقت از این رژِیم غذایی سخت نگیرید
  • یک سوم جمعیت کشور ایمنی و لازمه زندگی شهری ندارند
  • آنفولانزا و افزایش عفونت‌های شدید تنفسی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است