862212_693

این غذای دریایی به همراه سس تند بسیار خوش طعم شده است بد نیست آن را برای یکبار هم که شده امتحان کنید مطمئن باشید پیشمان نخواهید شد

عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.

مواد لازم:

  •  برنج دانه بلند : 300 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  •  آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
  •  پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : 4 عدد
  •  سیر , له شده : 1 حبه
  •  قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : 125 گرم
  •  سس صدف : 2 قاشق غذاخوری
  •  شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : 200 گرم
  •  میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : 250 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه  :

1. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .

2. هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه 2 قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .

3. 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل 2/5 سانتیمتری ببرید .

4. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

5. سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

6. برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی