849850_859
می خواهیم در این مطلب  آموزش تهیه مارگاریتا را برای علاقه مندان قرار دهیم بد نیست با انواع طعم های مختلف این دسر لذیذ آشنا شوید  و بسته به سلیقه میهمانانتان برای آن ها سرو کنید

“مارگاریتا” نوشیدنی لذت بخش بهاری و تابستانی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب با چند میوه بهاری به شما نوشیدنی های مختلفی را آموزش می دهیم.

مارگاریتا فلفلی: یک عدد فلفل قرمز، تعدادی برگ کرفس، 4عدد لیموی تازه (آب لیمو)، کمی آب پرتقال، یخ و نمک را در دستگاه مخلوط کن ریخته و نوشیدنی خنک خود را دریافت کنید.


مارگاریتا توت فرنگی: پنج عدد توت فرنگی، نصف فنجان آب پرتقال، 4 عدد لیموی تازه (آب لیمو) و یخ را در دستگاه مخلوط کن ریخته و سپس نوشیدنی خود را نوش جان کنید.


مارگاریتا سیب-دارچین: یک فنجان آب سیب (ترجیحا تازه)، یک عدد لیموی تازه (آب لیمو)، یک قاشق شربت عسل (ترکیب ¼ فنجان عسل و ¼ فنجان آب بر روی حرارت ملایم)، یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک ترکیب مواد فوق مارگاریتای خنک و خوشمزه ای می سازد.


مارگاریتا خربزه: یک عدد خربزه شیرین (آب خربزه)، نمک و فلفل به مقدار کم، آب لیموی تازه را باهم مخلوط کرده و نوش جان کنید.

وب‌سایت سوران