دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی

859588_811

لوبیا یک یاز حبوبات بسیار مغذی و مفید برای بدن به شمار میرود استفاده از خوراکی های حاوی حبوبات به نفع سلامتی ماست در ادامه روش  تهیه خوراکی جدید با لوبیا را به شما آموزش میدهیم

 خوراک لوبیای کبابی را طبق دستور و همانند آبگوشت بپزید و برای جا افتادن، آن را بر روی باربیکیو بگذارید.

مواد لازم:

  • کره : 60 گرم
  •  پیاز بزرگ , خرد شده : 1 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  هویج , ورقه شده : 2 عدد
  • ساقه کرفس , خرد شده : 2 عدد
  •  فلفل پاپریکا : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره : 2 قاشق غذاخوری
  •  گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 400 گرم
  •  انواع حبوبات کنسروی , آبکش شده : 425 گرم
  • عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر
  •  شیره قند : 1 قاشق غذاخوری
  •  سویا یا کورن ( پروتیین گیاهی ) : 350 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  •  نان فرانسوی برشته جهت سرو : مقداری

طرز تهیه:

1. کره را در یک قابلمه پیرکس یا سفالی بزرگ آب نمایید. پیاز و سیر را با حرارت متوسط تفت دهید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند.

2. هویج و کرفس را اضافه نموده, 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید, سپس فلفل پاپریکا و پودر زیره را بیافزایید و هم بزنید.

3. حبوبات و گوجه فرنگی را اضافه نمایید. عصاره سبزیجات را به همراه شکر یا شیره قند داخل قابلمه بریزید. مخلوط را به جوش آورده, سپس حرارت را کم نمایید تا آهسته بجوشد. بگذارید بدون درپوش به مدت 30 دقیقه بجوشد.

4. کورن یا سویا را افزوده , درب قابلمه را ببندید و به مدت 20 دقیقه دیگر به پخت ادامه داده و گاهی مواد را هم بزنید .

5. چاشنی غذا را با نمک و فلفل اندازه نمایید, سپس قابلمه را روی باربیکیو قرار دهید. ظرف را جایی بگذارید تا خوراک داغ بماند.

6. غذا را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی کشیده و با نان فرانسوی برشته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

در صورت تمایل, می توانید از مرحله 3 به بعد قابلمه را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت یا عدد 5 فرهای گازی قرار دهید تا بپزد, ولی درب قابلمه را حتما ببندید. همچنین به جای مخلوط حبوبات هم می توانید از یک یا چند نوع حبوبات کنسروی مورد علاقه تان, استفاده نمایید.

وب‌سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • صحبت های متخصصین در مورد سردرد اطفال
  • حفاظت بینایی با این توصیه ها
  • هفت نکته ای که برای دیابتی ها لازم است
  • نوشیدنی های طب سنتی برای رفع تشنگی و گرسنگی
  • 5 اثر درمانی موسیقی
  • نکاتی در مورد پنجره های سالن های ورزشی
  • “کم خوابي” باعث التهاب روده مي‌شود
  • در مورد دندان عقل چقدر می دانید؟
  • محبوبترین ها

  • دلیل نامگذاری دندان عقل چیست؟ آیا با عقل انسان مرتبط است
  • اسرار طلایی درباره بخور نخورهای آفت دهان
  • استفاده از لیزر در دندانپزشکی
  • خدمات دندانپزشکی در مدرسه ها
  • آیا باید بخاطر اشعه رادیوگرافی‌های دندان‌پزشکی دلواپس باشیم؟
  • بهترین مواد خوراکی برای شفاف شدن دندان
  • خاکستری شدن دندان با این عوامل
  • ترس از دندانپزشکی از علت تا درمان
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x