مواد لازم برای خوراک لوبیای کبابی روش تهیه خوراک لوبیای کبابی خوراک لوبیای کبابی آموزش تهیه خوراک لوبیای کبابی

لوبیا یک یاز حبوبات بسیار مغذی و مفید برای بدن به شمار میرود استفاده از خوراکی های حاوی حبوبات به نفع سلامتی ماست در ادامه روش  تهیه خوراکی جدید با لوبیا را به شما آموزش میدهیم

 خوراک لوبیای کبابی را طبق دستور و همانند آبگوشت بپزید و برای جا افتادن، آن را بر روی باربیکیو بگذارید.

مواد لازم:

  • کره : 60 گرم
  •  پیاز بزرگ , خرد شده : 1 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  هویج , ورقه شده : 2 عدد
  • ساقه کرفس , خرد شده : 2 عدد
  •  فلفل پاپریکا : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره : 2 قاشق غذاخوری
  •  گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 400 گرم
  •  انواع حبوبات کنسروی , آبکش شده : 425 گرم
  • عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر
  •  شیره قند : 1 قاشق غذاخوری
  •  سویا یا کورن ( پروتیین گیاهی ) : 350 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  •  نان فرانسوی برشته جهت سرو : مقداری

طرز تهیه:

1. کره را در یک قابلمه پیرکس یا سفالی بزرگ آب نمایید. پیاز و سیر را با حرارت متوسط تفت دهید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند.

2. هویج و کرفس را اضافه نموده, 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید, سپس فلفل پاپریکا و پودر زیره را بیافزایید و هم بزنید.

3. حبوبات و گوجه فرنگی را اضافه نمایید. عصاره سبزیجات را به همراه شکر یا شیره قند داخل قابلمه بریزید. مخلوط را به جوش آورده, سپس حرارت را کم نمایید تا آهسته بجوشد. بگذارید بدون درپوش به مدت 30 دقیقه بجوشد.

4. کورن یا سویا را افزوده , درب قابلمه را ببندید و به مدت 20 دقیقه دیگر به پخت ادامه داده و گاهی مواد را هم بزنید .

5. چاشنی غذا را با نمک و فلفل اندازه نمایید, سپس قابلمه را روی باربیکیو قرار دهید. ظرف را جایی بگذارید تا خوراک داغ بماند.

6. غذا را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی کشیده و با نان فرانسوی برشته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

در صورت تمایل, می توانید از مرحله 3 به بعد قابلمه را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت یا عدد 5 فرهای گازی قرار دهید تا بپزد, ولی درب قابلمه را حتما ببندید. همچنین به جای مخلوط حبوبات هم می توانید از یک یا چند نوع حبوبات کنسروی مورد علاقه تان, استفاده نمایید.

وب‌سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اطلاعات کامل از بیماری «اندومتریوز»
  • تأثير مصرف كلسيم در غذاي روزانه، بيشتر از مكمل‌هاي دارويي است
  • میکروبی ترین میوه زیبای دنیا را بشناسید
  • شیوع بی رویه مبتلایان به واریکوسل
  • باید و نبایدهای انتخاب آدامس
  • ۶ عامل بی حالی و بی رمقی از دیدگاه طب کلاسیک
  • اقدامات اورژانسی برای اندام تناسلی مردانه
  • رونمایی از فاز دوم شبکه ملی اطلاعات
  • محبوبترین ها

  • کاهش وزن کودک چینی با روش های باورنکردنی
  • آسپرین برای چه افرادی ممنوع است
  • کتاب خوردنی بسیار لذیذ
  • دختری با موهای سیخ از هنگام تولد
  • چگونه روغن زیتون تقلبی را تشخیص دهیم
  • بومیان استرالیا همراه با حیوانات در باغ وحشی
  • شکاف بین دکتر و بیمار در پیشگیری از سرطان
  • تشخیص عفونت در خون با استفاده از بینی مصنوعی
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما