آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

کانفتی رنگی کانفتی خوش طعم کانفتی روش تهیه کانفتی

این دسر لذیذ و خوش طعم را کانفتی می گویند می توانید در میهمانی ها و مجالس خود از این پیش غذا استفاده کنید می خواهیم در ادامه شما را با روش تهیه آن آشنا کنیم

کانفتی به غذا یا دسر هایی گفته می شود که مواد تشکیل دهنده آنها از تنوع رنگی جذابی برخوردار هستند. در این بخش کانفتی با برنج را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم :

  • روغن بادام زمینی یا روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان1 عدد
  • کلم براکلی خرد شده 1 پیمانه
  • هویج ریز خرد شده ½ پیمانه
  • برنج قهوه ای پخته شده ½1 پیمانه
  • جوانه لوبیا 1 پیمانه
  • سس سویا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

1. یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه روی حرارت نسبتاً بالا گرم کنید. 1 عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. آن را به بشقاب بزرگی منتقل کنید.

2. یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه ریخته، مرغ را تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن سفید شود. آن را به بشقاب حاوی تخم مرغ منتقل کنید.

3. آخرین قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی، کلم بروکلی، هویج، و مقدارخیلی کمی آب را اضافه کنید و 2 دقیقه آنها را تفت بدهید.

4. برنج پخته سرد شده ( به هر روشی که دوست دارید برنج را بپزید) و جوانه لوبیا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.

5. برنج را جدا کنید تا آغشته به روغن شود. مرغ، تخم مرغ و سس سویا را اضافه کنید. 1دقیقه دیگر آن را هم بزنید و سرو کنید

وب سایت نمناک:

5 1000
ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برای رسیدن به آزادی شخصی چه نکاتی را باید بدانید
  • ورشکسته شدن مرد خانواده و نقش همسران
  • دوران طفولیت و زورگویی در آن
  • گزش پشه این افراد را تهدید می کند
  • غذا خوردن با پروتئین بالا
  • چگونه صورت و بدن را بدون زیان برنزه کنیم
  • اگر خامه و شکر را با قهوه و چای مصرف کنیم انرژی بیشتری دریافت مینماییم؟
  • کدو چه خاصیت هایی برای بدن دارد؟
  • محبوبترین ها

  • تکنیک های میوه شویی
  • اینطوری از بیماریهای کبد پیشگیری کنید
  • مرکبات مفید برای درمان سرماخوردگی
  • مراقبت از بدن در برابر بیماری ها با کمک سیر
  • مواد غذایی تاثیرگذار بر دفع مواد زاید از بدن
  • چرا باید کدو حلوایی بخوریم
  • از جعفری بیشتر استفاده کنید
  • درمان ریفلاکس با کمک زنجبیل
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • دکتر حسن عامری جراح زیبایی گوش و بینی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x