دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا

859710_943

آیا تا به حال خورش چغاله بادام را چشیده اید ای ن خورش بسیار خوش طعم و لذیذ است می توانید آن را در این فصل تهیه کنید در ادامه با روش تهیه آن آشنا شوید

خورش چغاله بادام از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. فصل بهار، فصل چغاله بادام است، حالا که فرصتش به دست آمده خورش چغاله بادام را بپزید و امتحان کنید. پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     چغاله بادام
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     گوشت  ۴۰۰ گرم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نعناع  ۱۰۰ گرم
  •     جعفری  ۲۰۰ گرم
  •     آب غوره  ۳ قاشق غذاخوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم

طرزتهیه:

1- در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

2-گوشت ها را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تا آب گوشت کشیده شود، تفت دهید.

3- چغاله ها را هم به آن ها اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید.

4- 4 لیوان آب به مواد اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کرده و بگذارید برای 1 تا 2 ساعت تا گوشت و چغاله نرم شود، بپزد.

5- در این میان، در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و نعناع و جعفری را در آن تفت دهید و آن را در میانه ی پخت گوشت و چغاله ها به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزند.

6- در آخر، نیم ساعت قبل از سرو خورش، آب غوره ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2- ازگوشت خورشی استفاده کنید. آن را خرد کنید. می توانید به جای آن از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

3 -چغاله ها را پاک کرده و تمیز بشویید.

4- سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید.

5- می توانید به جای آب غوره از آب لیمو استفاده کنید. بسته به ذائقه تان میزان آن را تغییر دهید.

وب‌سایت آشپز باشی

5 1000
ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پاستیل ها و آسیب های آنان برای کودکان
  • آیا رنگ زرد بعنوان انتخاب رنگ لباس خوب است؟
  • این خوراکیها انیشتین وجودتان را کور می کنند!
  • 6 نشانه مبتلا بودن به سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)
  • مضرترین مواد خوراکی پیر کننده
  • استروژن در کدام مواد غذایی زیاد وجود دارد؟
  • خوراکی های که نباید برای کودکان خود بخرید
  • سی تی آنژیوگرافی چه عارضه هایی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • ابتلا به سرطان های خطرناک با مصرف شکر
  • بهترین شاخص تندرستی، آزمایش خون است
  • 10 افسانه در مورد بیماری های قلب و عروق
  • منشا بروز کم خونی و نشانه های فقر آهن
  • احساس کسالت و بی حالی به این دلایل
  • ارتباط بازی با موبایل و تبخال زدن
  • روش­هایی به منظور پیشگیری و درمان بیماری ام.اس
  • عمل جراحی کمر و عدم بهبود بیماران
  • رپورتاژ

  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x