مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

مواد لازم برای خورش چغاله بادام طرز تهیه خورش چغاله بادام روش تهیه خورش چغاله بادام خورش چغاله بادام آموزش تهیه خورش چغاله بادام

آیا تا به حال خورش چغاله بادام را چشیده اید ای ن خورش بسیار خوش طعم و لذیذ است می توانید آن را در این فصل تهیه کنید در ادامه با روش تهیه آن آشنا شوید

خورش چغاله بادام از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. فصل بهار، فصل چغاله بادام است، حالا که فرصتش به دست آمده خورش چغاله بادام را بپزید و امتحان کنید. پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     چغاله بادام
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     گوشت  ۴۰۰ گرم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نعناع  ۱۰۰ گرم
  •     جعفری  ۲۰۰ گرم
  •     آب غوره  ۳ قاشق غذاخوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم

طرزتهیه:

1- در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

2-گوشت ها را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تا آب گوشت کشیده شود، تفت دهید.

3- چغاله ها را هم به آن ها اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید.

4- 4 لیوان آب به مواد اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کرده و بگذارید برای 1 تا 2 ساعت تا گوشت و چغاله نرم شود، بپزد.

5- در این میان، در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و نعناع و جعفری را در آن تفت دهید و آن را در میانه ی پخت گوشت و چغاله ها به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزند.

6- در آخر، نیم ساعت قبل از سرو خورش، آب غوره ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2- ازگوشت خورشی استفاده کنید. آن را خرد کنید. می توانید به جای آن از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

3 -چغاله ها را پاک کرده و تمیز بشویید.

4- سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید.

5- می توانید به جای آب غوره از آب لیمو استفاده کنید. بسته به ذائقه تان میزان آن را تغییر دهید.

وب‌سایت آشپز باشی

5 1000
ارسال شده در 31 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • بالا بردن متابولیسم بدن با خوردن چای زعفرانی
  • نابود کردن پوست با این خوراکی ها!
  • راهکارهای مفید که به مادران سزارینی توصیه میشود
  • ورزش هوازی و ایروبیک سبب پیشگیری از ابتلا به بیماری مغزی
  • حرکات کششی مناسب برای درمان زانو درد
  • درمانی جدید برای آسیب های نخاعی
  • کاسته شدن از ویتامین های بدن
  • برای زیبایی و شادابی پوست و مو کفیرخواص بی نظیر دارد
  • محبوبترین ها

  • با مصرف قهوه روده هایتان را بیمه کنید
  • تاثیر غذاهای اصلی در تغذیه
  • اسیدهای چرب روغن ماهی خطر ابتلای به دیابت را افزایش می دهد
  • در بيماران مبتلا به سندرم روده كوتاه اصول غذا خوردن چگونه است؟
  • عادات غذایی غلط در ماه مبارك رمضان
  • مشکلات تغذیه ای و کوتاهی قد
  • این رنگ فلفل دلمه ای را بیشتر استفاده کنید
  • نکاتی درمورد اهمیت انواع مولتی ویتامین ها
  • رپورتاژ

  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • کرم های طبیعی و شگفت انگیز شرکت ایده آرای پیشگام
  • محصولات بهداشتی و پزشکی مقرون به صرفه و با کیفیت
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x