859710_943

آیا تا به حال خورش چغاله بادام را چشیده اید ای ن خورش بسیار خوش طعم و لذیذ است می توانید آن را در این فصل تهیه کنید در ادامه با روش تهیه آن آشنا شوید

خورش چغاله بادام از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. فصل بهار، فصل چغاله بادام است، حالا که فرصتش به دست آمده خورش چغاله بادام را بپزید و امتحان کنید. پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     چغاله بادام
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     گوشت  ۴۰۰ گرم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نعناع  ۱۰۰ گرم
  •     جعفری  ۲۰۰ گرم
  •     آب غوره  ۳ قاشق غذاخوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم

طرزتهیه:

1- در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.

2-گوشت ها را به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید و تا آب گوشت کشیده شود، تفت دهید.

3- چغاله ها را هم به آن ها اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید.

4- 4 لیوان آب به مواد اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید، حرارت را کم کرده و بگذارید برای 1 تا 2 ساعت تا گوشت و چغاله نرم شود، بپزد.

5- در این میان، در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و نعناع و جعفری را در آن تفت دهید و آن را در میانه ی پخت گوشت و چغاله ها به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزند.

6- در آخر، نیم ساعت قبل از سرو خورش، آب غوره ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2- ازگوشت خورشی استفاده کنید. آن را خرد کنید. می توانید به جای آن از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

3 -چغاله ها را پاک کرده و تمیز بشویید.

4- سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید.

5- می توانید به جای آب غوره از آب لیمو استفاده کنید. بسته به ذائقه تان میزان آن را تغییر دهید.

وب‌سایت آشپز باشی

ارسال شده در 1 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پیشگیری از خطر چاقی با کمک لیمو و پرتقال
  • راه حل سریع السیر برای تنظیم فشار خون
  • خودپایشی برای عارضه های مختلف قلب
  • پروسه رشد مغز از بدو تولد
  • با این کارها مانع ایجاد سرطان شوید
  • کلمه هایی که نباید آقایان به همسرانشان بگویند
  • راه حل های موثر برای تاثیر گذاشتن بر اطرافیان
  • ماجرا پلاکارد پزشک جم خطاب به آقای مهرجویی
  • اختلال جنسی با این بیماری روحی
  • برای پایین آمدن چربی این نسخه ورزشی را بدانید
  • تاثیر نوشیدنی شیرین بر افزایش حجم شکم
  • این بیماری ها با سکسه آلارم میدهند!
  • در طول سفر، این غذا ها ممنوع
  • اعجاز نورو فیدبک
  • مواد غذایی مفید برای رهایی از استرس
  • محبوبترین ها

  • وعده های غذایی متخصصان تغذیه
  • گیاهخواری هم خطراتی دارد که از آن بی خبرید
  • رژیم غذایی و مصرف دارو
  • یک ناهار اداری چه ویژگی هایی دارد
  • نکاتی مهم در رابطه با تغذیه ی کودکان زیر یک سال
  • نتیجه حذف کردن گوشت از لیست غذایی
  • راهکار های داشتن یک رژیم غذایی مستمر
  • لیونل مسی از چه اصول غذایی پیروی میکند؟
  • دلایلی که باعث بروز چاقی خانوادگی می شود
  • در مورد روغن کرمانشاهی اینگونه فکر نکنید
  • برای سیر ماندن و حفظ تناسب اندام این ماده غذایی را بخورید
  • بالاخره جگر بخوریم یا نه؟
  • سالادی برای فصل گرم تابستان
  • راز لاغری و لاغر ماندن برخی افراد
  • مقایسه خرمای خشک در مقابل خرمای تازه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است