588x340xHealth-Benefits-Of-Apple-Cider-Vinegar.jpg.pagespeed.ic.gss6HXZjT2

بقراط سرکه سیب را  به عنوان آنتی بیوتیک برای درمان بیماران خود استفاده می کرد.سرکه سیب حاوی پکتین است که فیبر محلول در آب است. هنگامی که مصرف می شود، این پکتین به شکل یک ماده  فیبردار به درمان اسهال کمک میکند.  برای رفع اسهال،  مخلوطی از سرکه سیب و آب را مخلوط کرده بنوشید.، آب گرم و عسل می تواند  سوء هاضمه و علائم آن مثل نفخ، سوزش سردل و ورم معده  کاهش دهد. سرکه سیب همچنین سرشار از پکتین است که به رفع یبوست کمک میکند.سالیان سال مردم معتقد بودند سرکه سیب، بعنوان ماده ای بر علیه عفونت و حتی پوکی استخوان و نیز برای هضم بهتر موادغذایی موثر است.

 

سرکه سیب از بروز سرطان پیشگیری هم می کند. اگر چه سرکه سیب سرطان را درمان نمی کند ، ولی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برد. رادیکال های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلول های بدن، پیری زودرس سلول ها و ایجاد سرطان می شوند.

 

بتاکاروتن آنتی اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکال های آزاد را خنثی می کند. سرکه سیب علاوه بر بتاکاروتن ، ماده دیگری نیز دارد که از سرطان جلوگیری می کند . نام این ماده پکتین است.
پکتین یک نوع فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده که دریافت زیاد فیبر از بروز سرطان و به خصوص سرطان روده جلوگیری می کند، زیرا فیبرها با مواد سرطان زا در روده ترکیب می شوند و باعث دفع سریع تر آنها از بدن می شوند.

 

 

سایر فواید سرکه سیب به شرح زیر است:

1- سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.

 

2- مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.